TATAL NOSTRU – ce se intampla cu adevarat atunci cand o rostim? Implicatii energetice si spirituale





Rugaciunea Domneasca, sau rugaciunea noastra cea de toate zilele, pe care majoritatea o stim, dar putini intelegem cu adevarat implicatiile ei. De cate ori am avut oare ocazia sa o rostim cu adevarat cu toata atentia, cu toata inima deschisa catre miracolul divin, si de cate ori am crezut oare cu adevarat in protectia, ajutorul si darul pe care ni le poate aduce?


In randurile de mai jos am redat ceea am am perceput, sau ceea ce mi s-a revelat, rostind aceasta rugaciune, dintr-o stare de meditatie, interiorizare si profunzime a simturilor.


Nu e nevoie nici sa credeti, nici sa fiti de acord cu ceea ce cititi, folositi-va propriul discernament si liber arbitru, si alegeti ceea ce este adevarat pentru voi si ceea ce functioneaza pentru voi.
Daca informatia pe care o cititi aici difera de ceea ce ati citit in alte surse, sau contravine credintelor voastre personale, retineti ca este vorba despre perceptiile mele personale, si deci nu fac o regula.



Tatal nostru - Conectarea cu Dumnezeul si Creatorul a tot ceea ce exista / Deschide chakra 7


Care esti in ceruri - Conecteaza si activeaza chakra 6, deschide "al treilea ochi" sau ochiul interior, si il conecteaza cu (orienteaza catre) divinul.


Sfinteasca-se Numele Tau - Conecteaza si activeaza chakra 5 / Aduce  energie Christica, conecteaza la Iisus si puterea Cuvantului creator/vindecator/ ridica vibratia celui ce rosteste


Vie Imparatia Ta - Conecteaza si deschide chakra 4/ Conecteaza la corpul cauzal si amintirile sufletului


Faca-se voia Ta - Conecteaza si deschide chakra 3. / Aliniaza vointa noastra la vointa divina. Abandonarea in fata divinitatii. Lasam Duhul Sfant sa lucreze in si prin noi.


Precum in cer, asa si pe pamant - Deschide Canalul Central conectand toate chakrelede la 7 la 1, deschide individul catre primirea energiei  divine


Painea noastra cea de toate zilele - Energizeaza elementul Pamant din corpul nostru si plexul solar, pe de o parte, din perspectiva terestra. Deschide canalul pranic si capacitatea corpului fizic de a absorbi Lumina si de a se hrani cu ea.


Da-ne-o noua astazi - Constientizarea ca omul se hraneste in primul rand cu Lumina divina, inaintea hranei fizice. Aducerea mintii si vointei in Prezent, prezenta in spirit. / Conecteaza si deschide chakra 2, sediul dorintelor. Armonizarea poftelor si dorintelor noastre cu vointa divina.


Si ne iarta noua greselile noastre - curatarea campului auric de impuritati energetice, reasezarea straturilor aurice. / Lucreaza inclusiv pe structurile osoase, aduce Lumina in coloana vertebrala si in oase in general.


Precum si noi iertam gresitilor nostri  - Armonizarea si curatarea karmei. Armonizarea cu stramosii si cu oamenii din viata noastra. / Intarirea si repararea matritelor si foitelor corpurilor eterice.


Si nu ne duce pe noi in ispita - Alchimizarea energiilor exterioare corpului fizic, in toate corpurile energetice. Armonizarea si protectia in calatoriile si extensiile astrale.


Ci ne izbaveste de cel viclean - Reintoarcerea in interior, la Sinele autentic. Urmarea indrumarii interioare. Protectie aurica fata  de atacuri energetice.


Ca a Ta este Imparatia - recunoastem ca Dumnezeu locuieste in inima si manifesta din inima


Puterea si Slava - recunoasterea celor doua dimensiuni ale Creatiei: materia si energia, sau intentia si manifestarea...


A Tatalui
Si a Fiului
Si a Sfantului Duh - recunoasterea Trinitatii divine, o data cu implementarea trinitatii in om: corp, minte, suflet/ dorinta, vointa, manifestare/ aspect fizic, energetic, spiritual...


Aceasta rugaciune - sau mai bine zis “metoda de comunicare cu divinul” - pe care ne-a lasat-o Iisus insusi, este poate cea mai rapida si cea mai simpla metoda de armonizare a campului auric si a functiilor corpului, de protectie si combatere a energiilor de joasa vibratie, precum si de “sfintire” a obiectelor sau alimentelor din campul nostru. Folosita cat mai des, si cat mai constient, ea poate aduce armonie in toate aspectele vietii noastre si poate mentine un camp de energie benefica in permanenta in jurul nostru.






Disclaimer:

Informatiile din acest articol pot fi reproduse doar integral si  cu mentionarea sursei.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lumea vazuta prin lupa lui Dumnezeu, sau despre tranzitul lui Jupiter prin Case

LET GO AND LET GOD: Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 si ce aduce ea fiecarui semn zodiacal