Lumea vazuta prin lupa lui Dumnezeu, sau despre tranzitul lui Jupiter prin Case



Ce este vointa omului, privita prin ochii lui Dumnezeu?

Jupiter este prezentat in aproape toate sursele astrologice drept “Marele Benefic”, subliniindu - se, exagerat dupa parerea mea, calitatea lui de a aduce abundenta si crestere in orice domeniu, aferent sectorului tranzitat din harta.
Ce face Jupiter de fapt este intr-adevar o amplificare, insa este una… as zice fara discernere, sau mai bine zis fara subiectivitate, intrucat planeta Jupiter nu si-a propus nici sa te faca mai bogat, nici mai iubit, nici mai fericit. Planeta Jupiter este echidistanta, detasata de aspectele emotionale sau functionale din viata ta. Planeta Jupiter este departe de caracteristicile umanizate pe care i le tot atribuim.
Ce face insa intr-adevar Jupiter este similar efectului unui cristal de quartz: amplifica, intr-adevar, exact ceea ce gaseste. Mareste printr-un efect de “lupa” exact ceea ce vede in sectorul de viata tranzitat in harta ta. Daca gaseste mizerie si dezordine, o va amplifica pana va deveni insuportabila, si vei face curat de buna voie. Daca gaseste armonie si iubire divina, o va amplifica, inmultind-o pana ce se va revarsa in toate aspectele vietii tale.
Jupiter va mari si va amplifica ceea ce gaseste la tine sub covoras, punand lupa iarasi si iarasi pe aceleasi aspecte, pana ce acestea vor deveni pur si simplu insuportabile si de netolerat, fortandu-te sa iei acele decizii pe care le tot amani, sa faci curat in acel domeniu unde pur si simplu lucrurile nu mai pot continua asa, chiar daca aparent nu te deranjeaza.
Desi poate sa supere pe unii ceea ce am scris mai sus, voi reaminti faptul ca Jupiter este reprezentantul legilor divine, in speta a acelor legi pe care oamenii de rand nu le cunosc, nu le inteleg, si prin urmare nu le respecta.
Jupiter nu este nici benefic, nici malefic, el are doar rolul de a-ti arata clar unde gresesti, unde nu esti in aliniament cu calea asternuta tie de divinitate, si va face tot posibilul sa-ti arate clar ce ai de curatat sau armonizat. Pentru ca da, Jupiter vrea ca tu sa cresti. Vrea ca tu sa cresti pe calea divina. Si va face uz de orice exagerare necesara pe traseu, pentru ca si tu sa vezi ca-ti poate fi mai bine de atat, si ca sa nu te mai complaci in “merge si-asa”, sau “raman ca mi-e mila de el”, sau “dau totul pentru altii, dar de mine nu-i pasa nimanui”.
Daca ti-ai facut temele, poti primi recompense divine, gratie si abundenta in sectorul tranzitat. Dar daca esti in “ceata” cu viata ta, daca exista aspecte ascunse si nebenefice care se manifesta in viata ta, chiar fara ca tu sa stii, Jupiter iti va pune lupa in fata, ca tu sa vezi firul de nisip din pantof, care te ranea si te impiedica sa inaintezi pe calea evolutiei tale.
Daca de exemplu exista prieteni in viata ta care te inseala sau te scurg de energie, un Jupiter in Casa 3 ti-i va scoate in fata, aratandu-ti adevarata lor culoare, facandu-te sa simti profund si chiar exagerat cat de tare doare cand esti folosit, mintit etc.
La finalul tranzitului insa vei fi cu siguranta recunoscator divinitatii pentru ca te-a scos la lumina si ti-a aratat adevarul.
Daca de exemplu un tranzit jupiterian prin Casa 2 (a finantelor din munca personala) te surprinde angrenat intr-o activitate care fie te uzeaza prea mult, fie pur si simplu nu este in acord cu menirea ta in viata, te poti trezi dat la o parte din acea activitate, “extras” cu orice pret, ca tu sa intelegi ca nu mai este potrivita pentru tine. Iar in timpul acesta, pe perioada recalibrarii tale pe alta directie, este posibil ca veniturile (din munca personala) sa sufere. Vestea buna ar putea fi insa, ca o data orientat pe directia profesionala potrivita evolutiei tale, si retributiile financiare iti vor confirma progresul.
Voi face o scurta trecere in revista a posibilelor aspecte ce pot aparea pe parcursul unui tranzit al lui Jupiter prin harta ta natala.

Asadar:
  • Jupiter in tranzit in Casa 1 (a personalitatii) iti poate scoate in evidenta acele aspecte in care tu insuti nu esti congruent cu matricea divina a personalitatii tale. Jupiter se poate folosi, pe parcursul acestui tranzit, de orice mijloace posibile ca sa-ti arate unde nu esti ok cu tine, desi negi asta cu vehementa sau preferi sa bagi acele aspecte sub covoras. Este posibil sa treci prin episoade de depresie, furie, tristete, care sa-ti arate unde drumul tau nu este aliniat cu menirea sufletului; dar poti experimenta, la polul opus, si episoade de beatitudine si gratie divina, atunci cand reusesti sa te acordezi in intreaga ta fiinta cu Creatorul.
  • Jupiter in tranzit in Casa 2 (a finantelor din munca personala) poate accentua aspectele pe care le gaseste acolo, deopotriva “bune” si “rele”, cert este ca la finalul perioadei se va fi facut o curatenie strasnica acolo. Cum spuneam mai sus, daca natura activitatilor in care esti angrenat (acele activitati aducatoare de venituri) nu sunt in aliniament cu cararea asternuta tie de divinitate, este posibil sa te simti inlaturat, de voie sau de nevoie, din acele activitati, urmand evident sa scada si veniturile aferente; se poate produce insa o revigorare si o inflorire spectaculoasa a veniturilor si a situatiilor care sa promoveze abundenta si cursivitatea in viata ta, daca esti aliniat la menirea sufletului tau, daca iubesti ceea ce faci, daca “inima ta canta” atunci cand intreprinzi acele activitati aducatoare de venituri.
  • Jupiter in tranzit in Casa 3 (a prietenilor/fratilor) iti poate arata cu cine te-ai insotit. “Arata-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti”. Sau, mai degraba, Jupiter iti arata “asemanari si deosebiri” intre tine si prietenii sau apropiatii tai, astfel incat sa ajungi sa decizi singur pe cine mai vrei sa pastrezi in viata ta si pe cine lasi sa se scurga ca nisipul prin sita. Ideal ar fi sa pastrezi doar nestematele care aduc valoare vietii tale, sa lasi nisipul sa se scurga, si din sita, si din pantof, si sa-ti vezi de inaintarea pe calea menita tie de divinitate. Nisipul cu nisipul, nestematele cu nestematele. Pot fi lectii dureroase si neplacute, situatii stanjenitoare, dar cert este ca se va pune reflectorul si lupa pe acele comportamente care nu sunt tolerabile intr-o relatie autentica de prietenie. Iar rezultatul va fi darul lui Jupiter, respectiv se vor deschide portile in viata ta catre situatii noi, astfel incat oameni noi si mai potriviti cu noua ta vibratie sa isi faca loc in viata ta, situatii si oameni care te pot ajuta cu adevarat sa cresti spre adevarata-ti valoare.
  • Jupiter in tranzit in Casa 4 (casa parinteasca/origini/relatia cu mama) poate pune lupa pe acele comportamente care nu mai pot fi tolerate intre mama si “copil”, chiar daca copilul este adult, sau cu atat mai mult. Vor fi puse in lumina toate comportamentele santajiste (emotional, financiar, etc), sau toate aspectele nefunctionale ale relatiei.  Daca relatia este nefunctionala, poate aparea o separare intre mama si copii, sau o plecare din casa parinteasca. Pe de alta parte, acolo unde este iubire autentica si neconditionata, sprijin si devotament fata de valorile familiei/stramosesti, pot aparea situatii de reintregire a familiei, poate creste sentimentul de “cuib” protector care ofera siguranta, se poate produce o revenire “la baza”, la radacinile autentice, o intoarcere acasa a fiului risipitor. In frecventa inalta, se pot "dezarhiva" daruri transmise pe linie genetica, de la stramosi, cunoasteri din vieti trecute.
  • Jupiter in tranzit in Casa 5 (a creativitatii/copiilor) poate creste exponential nevoia de manifestare a creativitatii in orice domeniu al vietii. Poate fi vorba, prioritar, de o manifestare artistica (pictura, muzica, scris (carti, jurnalism, retete, orice) teatru, design etc) dar si orice element de creatie din domenii practice ale vietii, cum ar fi gatit, gradinarit, reamenajat casa, etc. Daca manifestarile creative existau deja in individ prealabil tranzitului jupiterian, pe parcursul tranzitului prin aceasta casa, Jupiter poate amplifica vizibilitatea manifestarilor artistice, notorietatea, poate aduce mai multi oameni care iau la cunostinta de talentele artistului respectiv. Mai mult decat atat, Jupiter in Casa 5 poate aduce copii, chiar si intr-o familie in care nu se mai asteptau la asa ceva. Poate fi vorba de o sarcina, sau un copil, care sa intoarca toata atentia familiei, si care sa determine cursul vietii intregii familii, respectiv printr-o reorientare, conducand astfel destinul intregii familii posibil spre abundenta sau calea menita divin.
  • Jupiter in tranzit in Casa 6 (a muncii/profesiei, dar si afectiuni acute de sanatate) poate aduce avansari, promovari, dar si mai multa munca, mai multa responsabilitate, accentul pus aproape exagerat pe aspectul profesional al vietii, context in care viata profesionala devine motorul sau elementul care guverneaza intreaga viata a nativului. Din punct de vedere al sanatatii, Jupiter in Casa 6 poate declansa afectiuni acute, acolo unde au existat dezechilibre toata viata, acolo unde individul a exagerat sau nu s-a ingrijit la timp. La polul opus, pentru cineva care “si-a facut temele la timp”, poate aduce vindecari spontane la afectiuni deja cunoscute, poate inspira catre diete mai sanatoase, detoxifieri, un stil de viata mai sanatos.
  • Jupiter in tranzit in Casa 7 (a relatiilor/a relatiei de cuplu) poate aduce o casatorie, sau poate pune reflectoarele pe acele aspecte nefunctionale ale relatiei de cuplu. Tranzitul jupiterian va pune sub lupa viata de cuplu, cu bune si cu rele. Daca partenerul actual nu mai este potrivit pentru cresterea ta spirituala, te poti trezi in mijlocul unui divort. Daca insa, dimpotriva, ai un partener care este motorul evolutiei tale spirituale, relatia se poate consolida si capata noi dimensiuni (de exemplu de la prietenie la casatorie).
  • Jupiter in tranzit in Casa 8 (a transformarii, ocultismului, dar si a banilor altora) poate aduce un tete-a-tete cu Dumnezeu, un exercitiu de aprofundare a Sinelui vis-a-vis de valorile mele spirituale cele mai profunde. Ce e viata? Ce e moartea? In planul concret, poate aduce mosteniri, fonduri din surse exterioare, dar poate aduce si o reevaluare a modului cum sunt obtinuti sau folositi acei bani pe care ii primim de la altii (subventii, imprumuturi, mosteniri, drepturi de mostenitor, diverse fonduri obtinute prin asociere sau provenind din anturaj, etc).
  • Jupiter in tranzit in Casa 9 (a studiilor superioare si a calatoriilor in strainatate) poate aduce calatorii sau chiar mutari in strainatate, poate aduce contacte cu strainatatea - proiecte in colaborare la distanta sau cu parteneri din alte tari (inclusiv proiecte desfasurate in spatiul virtual, cu acoperire "worldwide"); poate aduce de asemenea nevoia unei reconversii sau supra-specializari profesionale, care sa necesite cursuri de recalificare, supra-specializare, simpozioane, conferinte, targuri si expozitii, studii inalte, academice, sau chiar studii in strainatate. Pentru un nativ bine armonizat cu divinitatea, un tranzit jupiterian prin Casa 9 poate aduce o crestere substantiala a valorii personale si a stimei de sine (poate chiar o crestere a valorii personale pe piata locurilor de munca sau in general in contextul social).
  • Jupiter in tranzit in Casa 10 (a imaginii sociale si a carierei) poate aduce schimbari radicale de directie in viata profesionala si sociala, o crestere substantiala a prestigiului (daca individul face pasii necesari, daca isi urmeaza chemarea launtrica de netagaduit). Poate trece prin schimbari importante, dar cu rezultate fantastice pe planul afirmarii sociale. Un tranzit jupiterian prin Casa 10 poate fi un marcaj al celebritatii.
  • Jupiter in tranzit in Casa 11 (a persoanelor de ajutor, mentori, protectori) poate, pe de o parte, sa faca curat printre cei pe care i-ati considerat vreodata maestri, profesori, guru, aratandu-le adevarata valoare, fie demascand impostorii, fie ridicand in vizorul public persoane anterior necunoscute, dar de reala valoare. Pot aparea, de asemenea, sponsori, creditori, sustinatori, dar care nu vor oferi sustinerea pur si simplu pe gratis, ci vor cere la schimb o dovada de evolutie spirituala.
  • Jupiter in tranzit in Casa 12 (a probelor si izolarii, dar si a legaturilor cu lumea subtila), poate pune serios sub semnul intrebarii sistemele de credinta ale individului, valoarea adevarata a scolilor/maestrilor/directiilor de cercetare sau a sistemelor de credinta urmate pana in acel moment. Desi pot aparea dezamagiri pe moment si se poate infiripa un sentiment ca “ce am trait a fost fals” sau ca valoarea relatiilor/sistemelor/dogmelor in care am crezut a fost falsa, rezultatul poate fi o noua orientare catre un mod de gandire mai sanatos, mai direct orientat catre si conectat cu divinitatea, mai fara intermediari sau fara a mai apela la un sistem strain.

Pentru a concluziona periplul prin lumea jupiteriana, putem spune ca atunci cand Jupiter lucreaza in harta ta, Dumnezeu e cu ochii pe tine. Nimic nu scapa expertizei Ochiului atoatevazator al lui Jupiter, nimic nu ramane ascuns sub covoras, toate neconcordantele si aspectele nebenefice din viata individului vor fi scoase la iveala, rand pe rand, spre a fi corectate, eliminate sau imbunatatite, din proprie initiativa, spre a usura calea de evolutie si a “unge” partia catre contopirea cu divinitatea.

Comentarii

  1. Top Slot Machines & Casinos - Mapyro
    Slots & Casinos · Las Atlantis. · Big Spin Casino · Wild Casino · 인천광역 출장샵 Luckyland 원주 출장마사지 Casino · Wild 평택 출장샵 West 대전광역 출장샵 Casino · 부천 출장샵 Bovada.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

TATAL NOSTRU – ce se intampla cu adevarat atunci cand o rostim? Implicatii energetice si spirituale

LET GO AND LET GOD: Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 si ce aduce ea fiecarui semn zodiacal