Mesajul Maicii Domnului, alaturi de heruvimi si serafimi


Un mesaj clar si emotionant de la Maica Domnului, spre sprijin si ghidare, receptionat in 21 noiembrie 2015, insa mai actual acum ca oricand.  Mi-a fost amintit acest mesaj, prin cuvintele atat de potrivite ale melodiei Beatles "Let it be", si poate ca este mesajul perfect pentru imbarbatare si stimulare acum, la inceput de an si de drum nou - intr-o lume noua.

Mesaj de la Maica Domnului – 21 nov 2015
pentru perioada in curs si imediat urmatoare

Lasati deoparte singuratatea. Este o noua lume si totul pare nou si necunoscut, confuz la inceput. Va simtiti singuri intr-o lume mare si periculoasa si nesigura, insa este doar o senzatie. Voi, fiecare dintre voi stiti fara urma de indoiala ca nu sunteti niciodata singuri. Acum alegeti sa va amintiti de Sinele vostru divin, care v-a promis ca nu veti fi niciodata singuri. Oriunde va poarta pasii vietii, Sinele vostru, cel mai infocat iubit al vostru, care va iubeste intotdeauna din interior, nu va va lasa niciodata singuri, pentru ca sunteti indisolubil legati pe vecie.
Daca lasati singuratatea si indoiala sa va domine gandurile si viata, si daca apare senzatia de incapacitate de a va descurca in viata, inutilitatea vietuirii si existentei voastre, inseamna doar ca v-ati indepartat de la interiorul vostru, de la ghidul vostru interior, care nu va poate minti niciodata si care nu va lasa niciodata fara de raspuns. Atunci cand nu auziti raspunsul inseamna doar ca urechile sufletului vostru sunt inchise catre ghidul interior si nu va mai ascultati interiorul.
Cereti acum ghidare pentru procesele prin care treceti. Dar nu va asteptati sa primiti un manual de instructiuni, pentru ca fiecare senzatie, emotie, gand sau fapta care se petrec acum sunt noi. Constiinta noastra nu are cunoasterea a ceea ce traversati acum, si mintea nu va poate servi acum raspunsurile pe care le cautati. Poate ca nu puneti intrebarea corecta...
Poate ca in loc de “ce sa fac ca sa scap de starea asta?” ar trebui sa intrebati “Cum pot servi mai bine din starea asta? Ce are starea asta benefic sa-mi aduca? Ce anume are sa-mi transmita aceasta stare de confuzie sau de nesiguranta sau de tristete sau de singuratate?
Nu ati fost niciodata parasiti, nu ati fost niciodata abandonati. Doar mintea voastra este cea care, periodic, abandoneaza calea abandonarii in fata divinitatii.
Aveti nevoie de purificare in corpurile voastre fizice. Poate ca multi dintre voi, dupa indelungi perioade de purificare pe parcursul ultimilor ani, ati experimentat o stare de ingreunare in ultima vreme, poate ati experimentat o foame deosebita sau pofte “nesanatoase”. Este doar nevoia mintii de a se ancora intr-o energie grosiera, nevoia de stabilitate intr-o lume care se disipa si se transforma rapid si radical. Aveti curajul sa va ancorati in Inima Divina a Mamei Pamant, si sa cresteti si sa mergeti inainte indisolubil legati de vibratia inimii ei. Aveti curajul sa va ancorati in Inima Sacra a Sursei, a Domnului Dumnezeu Atoatecreatorul, de dincolo de orice timp si spatiu. Aveti curajul sa Hraniti DIN NOU copilul vostru sacru interior, acea energie aurie care creste in interiorul vostru, si pe care l-ati abandonat speriati indata ce aceste schimbari bruste au aparut in jurul vostru.


Gandirea pozitiva va va salva ziua, gandirea pozitiva va va salva directia de dezvoltare. Da, nu e doar un sfat din carti, este singurul sfat care poate ajuta la construirea Lumii Noi. Este nevoie sa Cantati Cantecul Sufletului vostru. Este nevoie acum mai mult decat oricand sa va ancorati in vibratia sufletului vostru si sa va ascultati acest cantec interior sacru, care este singurul capabil sa va ghideze pe calea cea mai potrivita pentru fiecare dintre voi. Cantati noua voastra realitate, ancorati-va in “ceea ce va face inima sa cante”, este un sfat care se tot repeta de cateva luni (n.a.: deja de cativa ani). Privirea inainte, si vedeti doar ceea ce va intereseaza sufletul vostru. Tot restul e ca si cum nu ar exista sau nu e de luat in seama in existenta voastra. Este nevoie foarte mare sa va urmati ghidarea interioara, pentru ca ea va conecteaza cu ghidarea divina.
Si din nou, vi se reaminteste ca energia divina trimite in calea voastra toata abundenta de care aveti nevoie. Se trimite constant catre voi sub forma tuturor situatiilor, persoanelor sau intamplarilor care sa va conduca catre manifestarea cea mai abundenta si creativa a sufletului vostru. Abundenta cu adevarat vine din cer, insa nu “pica din cer” sub forma banilor. Este nevoie sa intelegeti acest concept de abundenta prin perspectiva divina. Abundenta inseamna maximul de potential creativ al sufletului in manifestare. Voi singuri alegeti in fiecare clipa daca va racordati la energia acestei abundente si va dati voie sa creati din suflet noua voastra realitate, sau daca va agatati de conceptul invechit de abundenta, ce va va lasa doar gustul amar al pierderilor materiale si dorinta mintii, a egoului, de a acumula mai multe proprietati. Intelegeti ca abundenta divina nu se masoara in proprietati, ci in manifestarea potentialului divin pe care fiecare din voi il detine ca un sambure in interiorul sau. Este mereu doar alegerea voastra daca alegeti sa valorificati darul pe care l-ati primit, sa valorificati talantul dezvoltarii voastre.
Ploua asupra voastra cu energia divina a bucuriei si a creativitatii. Valorificati aceste daruri, privind mereu doar in sufletul vostru si nu in afara voastra, nici spre comparatie, nici spre a va gasi scuze in situatiile teribile pe care le descoperiti in afara voastra.


Serafimii si Heruvimii din cetele Maicii Domnului clarifica mesajul si ne dau mai multe sfaturi practice:
Este esential ca in perioada actuala si urmatoare, daca nu ati facut-o deja, sa lucrati mult cu energia vindecatoare. Sa deveniti fiecare din voi constienti ca aveti acest talent, acest dar innascut, de a vindeca. Nu ne referim la stadiul de terapeuti, ci mai degraba la stadiul de terapeuti ai sufletului. Fiecare din voi are in el capacitatea de a alina, de a vindeca, in primul rand propriile rani interioare, si apoi ranile celorlalti. Deveniti constienti fiecare de felul in care se manifesta acest dar al vindecarii in voi: poate ca unii vindeca prin cuvant, unii vindeca prin simpla lor prezenta, altii prin ceea ce manifesta concret in lumea materiala, altii prin rugaciune, altii oferind efectiv tratamente energetice. Daca nu ati facut-o pana acum, aflati ca aceasta este calea de a va indrepta catre Abundenta Divina. Punandu-va permanent intrebarea: Cum pot ajuta aceasta situatie? Cum pot fi in Serviciul Divin acum? Si doar lasati-va ghidati pasii de vocea inimii. Poate parea cel mai mic gest, sau cel mai mic gand, dar va asiguram ca este eficient.
Conectati-va la Razele voastre divine, reamintiti-va de existenta acestor raze divine pe care cu totii le aveti, dar majoritatea inca le aveti latente, nemanifeste, adormite. Raza voastra specifica va ajuta sa fiti permanent conectati la Divinitate si la misiunea voastra pe pamant.

Respectati-va interiorul. Invatati sa va ascultati nevoile autentice ale sufletului. Invatati sa discerneti ce anume emite acea “Floare a Vietii” din interiorul vostru. Voi sunteti conectati cu totii si permanent la Energia Vietii, insa uitati foarte des asta. Cumva, inchideti ochii sufletului vostru in fata acestui Flux al vietii, si apoi va plangeti ca ati fost lasati pe dinafara, ca Dumnezeu nu va iubeste. De cate ori inchideti ochii la darurile voastre, de atatea ori va simtiti parasiti. De cate ori uitati sa manifestati din Iubire, de tot atatea ori vibratia voastra si a actiunilor voastre incepe sa scada. Ascultati-va ingerii pazitori care va stau mereu aproape, ascultati-va mereu ghidarea ingerului interior din sufletul vostru. Este magie pura ceea ce se intampla atunci cand deveniti constienti de puterea voastra de Creatie din Iubire, si nimeni si nimic nu ramane neatins de aceasta energie.  


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TATAL NOSTRU – ce se intampla cu adevarat atunci cand o rostim? Implicatii energetice si spirituale

Lumea vazuta prin lupa lui Dumnezeu, sau despre tranzitul lui Jupiter prin Case

LET GO AND LET GOD: Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 si ce aduce ea fiecarui semn zodiacal