LET GO AND LET GOD: Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 si ce aduce ea fiecarui semn zodiacal



Daca aceasta eclipsa de Luna ar fi o persoana, pe harta ei natala ar scrie “Leu cu Ascendent in Berbec”, ceea ce predispune la agitatie, impulsivitate, o natura “sturlubatica”, poznasa, intempestiva, usor agresiva, cu mult orgoliu la pachet, dar si cu un suflet bun, sincer, aproape ca un copil. Ar fi o persoana care si-ar sti foarte bine valoarea si ar face tot posibilul sa si-o arate public, ar avea un spirit destul de intreprinzator si cu foarte multa initiativa, ar fi mereu capul unor proiecte indraznete. Daca mai punem la socoteala si pe Uranus, care ar fi in Casa 1 a “nativului Eclipsa”, in quadratura cu Soarele si cu Luna natale, am putea spune ca acest individ are o atitudine vesnic in schimbare, o natura revolutionara chiar pana la extrem, natura lui fiind mai degraba scotocirea noului decat stationarea in criterii vechi.

Din nou, daca Eclipsa de Luna ar fi o persoana, Soarele natal ar fi plasat in Casa 5, in conjunctie cu Nodul Nord, ceea ce ne spune ca directia in viata a acestei entitati ar fi descoperirea si trairea iubirii adevarate, iar in paralel ar avea probabil o natura foarte creativa, initiind mereu proiecte noi, si chiar o inclinatie catre lucrul cu copiii.Concluzionam, deci, de aici, ca “directia” reala a aceste eclipse este descoperirea si trairea iubirii adevarate, indiferent de domeniul in care se aplica pentru fiecare nativ al zodiacului.

“Descarcarea” presiunii generate de eclipsa se face prin Uranus in Taur: Uranus in Taur – punctul prin care se “descarca Careul in T, sau opozitia Soare-Luna (Eclipsa). Eclipsele au, in general, o natura “uraniana”, prin potentialul de schimbare si de disturbare pe care il aduc, insa acum Uranus este in quadratura destul de stransa cu celelalte planete participante la acest aspect (Soarele si Nodul Nord pe de o parte in Leu, iar de cealalta parte a baricadei Luna, Marte retrograd si Nodul Sud in Varsator).

Uranus reprezinta, spiritual vorbind, inconstientul personal, toata informatia din trecutul nostru, tot potentialul nostru prezent, si toata informatia despre potentialul nostru inca neaccesat sau neconstientizat. Uranus reprezinta, de asemenea, cheia de acces la “biblioteca” akashica, iar in acest sens, ne ajuta sa ne conectam la energiile Arhanghelului Metatron – cel care guverneaza tehnica, stiinta moderna, dispozitivele electrice si electronice, inclusiv mijloacele de locomotie moderne, care se face auzit/simtit prin sunete metalice in general. Dar tot Metatron este cel care supravegheaza cresterea si dezvoltarea intelectuala a copiilor si a tinerilor, si tot el detine Cheia de acces in Biblioteca Akashica si respectiv Cartea Vietii, sau Cartea Sufletelor – iar asta ne da de inteles ca, prin potentialul deschis de aceasta eclipsa, suntem chiar provocati sa ne “rescriem” viata, avem acum posibilitatea sa stergem de pe tabla ceea ce a fost si nu mai este valabil, oportun, ceea ce ne blocheaza evolutia, si sa ne scriem singuri un nou capitol din viata noastra, ca si cum acesta ar fi un nou inceput, o pagina noua, curata, din viata noastra.

Sa nu uitam, insa, de potentialul profund transformator al eclipsei, cu atat mai mult prin mijlocirea lui Uranus – poate ca nu suna prea comod “rasturnari de situatie”, ci este mai degraba nevoie sa ne accesam tot bagajul de intelepciune (rolul Nodului Sud), ca sa ne acceptam si vindecam emotiile (Luna), care vor fi activate prin triggeri (declansatori) pe care nu-i putem controla (Marte retrograd), spre a ne putea deschide mintea, sufletul si intreaga Fiinta catre o iubire mai inalta (Soarele si Nodul Nord in Casa 5 a momentului), in timp ce toata aceasta transformare profunda ne aduce o noua viziune, o noua perspectiva, un nou inteles (Uranus in Casa 1 a momentului) – si de ce nu, poate fi acesta un pas important in accesarea si crearea constienta a Noului Pamant.

Aceasta informatie ne aduce ca explicatie felul cum putem beneficia pe deplin de potentialul eclipsei, si felul cum putem materializa mai usor darurile aduse de acest aspect: prin schimbare, prin innoire, prin inovatie – chiar daca vorbim despre proiecte deja initiate, proiecte vechi deja in derulare, chiar daca vorbim despre relatii vechi, ocupatii vechi etc, acum este nevoie de o noua perspectiva, aplicata pe fundamentul care deja exista. Practic, in toata aceasta perioada intre cele 3 eclipse (prin acest “culoar de eclipse”) nu facem altceva decat sa curatam fundamentul noii noastre vieti, sa inlaturam ultimele buruieni care au mai ramas sa ne soarba in mod inutil forta vitala pretioasa, si sa ne recladim edificiul, privind spre zari inalte, privind spre divin.

Revenind la Uranus, care este una dintre planetele mele preferate, mai ale la nivel spiritual, voi spune ca aduce un potential de ajutor angelic si de comunicare cu fiinte foarte inalte de Lumina, fiinte foarte evoluate. Profitati acum de aceast aspect si deschideti-va mintea catre un alt fel de comunicare decat cea cu care erati obisnuiti pana acum. Deschideti-va spre a primi mesaje altfel decat erati obisnuiti. Deschideti-va spre a primi viata asa cum vine, fara a mai etalona “bine”/”rau”, si fara a va tine cu dintii de vechi atasamente, poate de felul cum credeti voi ca ar trebui sa aratati, sau poate de felul cum credeti voi ca ar trebui sa decurga viata voastra, poate de felul cum credeti voi ca ar trebui castigati sau cheltuiti banii, poate de felul cum credeti voi ca ar trebui sa se desfasoare o relatie, etc etc etc... “Let go and let God” e o vorba care se potriveste foarte bine cu contextul, adica da drumul (detaseaza-te) si permite-I lui Dumnezeu sa-si faca lucrarea... permite-I lui Dumnezeu sa-ti ia greutatea de pe umeri, sau de pe cap, sau de pe spate, si doar alege sa curgi cu Viata, fara a te mai raporta la context, fara a te mai agata de maluri, doar curgi cu raul. Lasati potentialul de evolutie sa se manifeste in mod divin, fara a mai bloca/interfera cu mintea umana.

Vom putea sesiza deschideri implicite de capacitati innascute dar nestiute pana acum, vom putea accesa spontan taramuri la care inca nu am visat, vor fi poate treziri individuale sau chiar in masa, caci “ceasul desteptator” Uranus suna acum – vedeti, in context, fenomenele neobisnuite si traumatizante la care este supusa planeta: valurile de plastic din Marile Sudului, ploile abundente care ineaca mari arealuri, focuri nestavilite care ard paduri seculare, ar putea fi vorba si de vulcani care sa erupa in mod neasteptat desi erau considerati adormiti, sau poate chiar cutremure in zone neobisnuite pentru asemenea fenomene. Nimic din toate astea nu este prea mult, cand vine vorba de necesitatea de a trezi omenirea la realitate, de a ne trezi cu totii din somnul amortirii sufletesti, ca sa abordam o noua viziune, pentru a salva planeta de la moartea la care o supunem zilnic prin inconstienta noastra.

Prin quadratura intre Uranus si Marte retrograd, se activeaza acum un portal cu un maxim potential de curatare/eliminare/detasare de : traume vechi familiale, emotii blocate inca din copilarie, de “mostrii de sub pat”, de frica carora am ramas blocati in traume infantile poate 20, 30, 40 de ani, si care acum isi arata coltii (in mintea noastra) spre a fi eliminati definitiv din viata noastra.
O nota generala adusa de eclipsa aceasta este aceea ca putem acum descoperi, sau putem fi fortati de imprejurari sa descoperim, ca putem mult mai mult decat credeam, ca suntem mult mai mult decat credeam, si ca putem produce mai mult decat stiam ca putem, fie ca ne referim la planul financiar, al sigurantei materiale, al creativitatii, etc. Universul incearca sa ne propulseze intr-o directie in care sa fim mai siguri pe noi si pe fortele si capacitatile noastre, intr-un sens in care sa ne putem baza mai mult pe noi insine, si sa putem elibera mai mult atasamentele si fricile limitative. Iar scopul mai mare al acestei intregi manifestari este ca noi sa putem oferi mai mult Vietii. Daca vechea paradigma 3D era bazata pe “ce pot eu lua de la ceilalti, de la viata, de la planeta, ca sa-mi asigur supravietuirea mea?”, iata ca aspectele astrale ne imping incet si sigur pe calea pe care sa descoperim “ce pot eu oferi mai mult vietii, omenirii, planetei, ca sa ne dezvoltam si sa crestem armonios impreuna”. Exprimarea de sine creativa(!) poate aduce un real beneficiu nu doar mie, ci si intregii comunitati.



Ce aduce eclipsa pentru fiecare semn zodiacal:
Daca va cunoasteti Ascendentul (se calculeaza in functie de ora la care v-ati nascut), cititi mai intai predispozitiile pentru acest semn, pentru ca sunt cele mai exacte si mai importante, iar apoi predispozitiile de potential pentru semnul solar (zodia sub care v-ati nascut, sau semnul in care este Soarele natal). De asemenea, daca stiti in ce semn este Luna in harta dumneavoastra natala (din moment ce vorbim despre o eclipsa de Luna, acest aspect este de asemenea foarte important!), cititi si pentru acest semn.

Berbec: Eclipsa se produce in Casa 11, a vietii sociale, a grupurilor sociale, a prietenilor si persoanelor de ajutor, mentori, traineri, profesori sau guru. Vorbim de asemenea despre ambitii sociale, despre nevoia de a escalada spre un nou nivel social, despre grupurile carora vrem sa le apartinem. Poate fi acum vorba despre desprinderi de mentalitati de grup, sau de dogme primite ca norma de la profesori sau mentori. Poate fi vorba despre a renunta la anumite contacte sociale care nu ne mai servesc evolutiei noastre, spre a ne gasi propria cale. Pentru Berbeci, Uranus aduce o noua perspectiva asupra propriei lor identitati, poate nevoia de reformare profunda si a unei noi viziuni asupra propriei lor vieti (in Casa 1 pentru unii), sau nevoia de a gasi o noua viziune asupra banilor personali (Casa 2 Taur). De asemenea, Soarele conjunct cu Nodul Nord din Leu (Casa 5), poate aduce noi veleitati creative, artistice, nevoia de exprimare creativa, tendinta de a incepe proiecte personale noi, prin care sa-si implineasca menirea vietii, mai conform cu propria lor viziune interioara, decat cu ceea ce astepta societatea de la ei. Orice proiect sau activitate inceputa acum, are cu atat mai multe sanse de succes cu cat este vorba despre binele comun, al omenirii, al comunitatii, al celorlalti, cu atat mai mult cu cat este o actiune benevola, o actiune prin care doresc sa ofer, fara sa ma gandesc la ce primesc.

Taur: Eclipsa se produce in Casa 10, unde vorbim despre cariera si statut social. Poate fi vorba despre o implinire la nivel de statut, de exemplu accederea la un post mai inalt ierarhic, dupa ce am completat toate treptele inferioare de evolutie ierarhica, sau poate fi, mai degraba, vorba despre renuntarea la un statut social sau la o pozitie in cariera – renuntarea la o idee fixa legata de cariera (“locul meu e aici, nu ma vad lucrand in afara acestei companii”) in virtutea unei directii mai liberale, mai inovatoare, poate spre o cariera de free-lancer sau pur si simplu un post cu mai putine responsabilitati. In paralel, lumina (Soarele in Casa 4) se pune pe zona de familie/domiciliu, ar putea aparea schimbari legate de locuinta, domiciliu, intreruperea legaturii cu casa parinteasca, mutarea in alta locatie, sau schimbarea raportului cu mama. Tot in Casa 10 unde este Luna, putem vorbi si despre imaginea tatalui, poate fi vorba despre pierderea prestantei tatalui in ochii familiei, sau despre o slabire a contactului cu acesta. Uranus, pe de alta parte, ar putea aduce fie o reconversie profunda a imaginii de sine si a intregii personalitati a individului (pentru cei in harta carora Uranus este in Casa 1), fie o nevoie marcanta de interiorizare, schimbari profunde la nivel spiritual, accesarea unor zone de intensa spiritualitate (pentru cei in harta carora Uranus este in Casa 12).

Gemeni: Eclipsa se produce in Casa 9, unde vorbim despre un sistem de conceptii despre viata, o imagine despre viitor, planuri de viitor. Este posibil sa va confruntati cu nevoia de a renunta la o anumita viziune fixa pe care o aveati despre viata in general sau despre viitorul vostru, sa renuntati la un set de credinte limitative in esenta, si sa abordati o perspectiva mai liberala, mai flexibila. Poate fi perioada aceasta foarte benefica pentru a va elibera din vechi dogme si credinte in care v-ati ancorat in trecut, fie ele false, sau pur si simplu invechite. Poate ca pur si simplu v-ati depasit mentorii (Uranus in Casa 11), sau poate ca v-ati indeplinit deja scopurile educationale si acum renuntati la acea cale sau pur si simplu incheiati un capitol. De asemenea, Casa 9 vorbeste despre strainatate, contacte si calatorii la mare distanta, precum si mediul virtual de lucru. In acest sens, ati putea primi intuitii puternice, revelatii legate de locuri sau persoane aflate la mare distanta, poate va gasiti raspunsuri prin intermediul unui curs online sau a unei aplicatii virtuale. Dumnezeu va poate trimite mai clar acum semne extra-senzoriale, viziuni pentru viitorul dumneavoastra, pe care sa le primit fara a le mai pune la indoiala, fara a le mai trece prin filtrul celor 5 simturi de baza. De asemenea, ati putea fi indrumati catre noi asocieri (Soarele in Casa 3), contacte, prieteni sau chiar membri ai familiei (exceptand mama si tata), asocieri care par sa fie predestinate spre evolutia voastra.

Rac: Eclipsa se produce in Casa 8, care se refera la resursele altor persoane. Poate fi acesta un proces deja inceput cu ceva timp in urma, respectiv renuntarea la niste resurse stapanite in mod comun cu alte persoane, sau primite de la/prin alte persoane – fie ca vorbim de mosteniri, credite, imprumuturi, finantari, etc. In paralel ar putea fi un nou inceput sau o noua perspectiva asupra modului de a dobandi resurse prin forte proprii (Soarele in Casa 2 – si tot in Casa 2 se va produce eclipsa din 11 august, care va deschide canale noi de venit). Tot Casa 8 vorbeste si despre ocultism si conceptii profunde despre sexualitate, astfel incat acum putem asista la vindecari si eliberari din traume vechi de natura sexuala ce ne umbreau mintea, putem renunta la inhibitii si blocaje, dar si la secrete ce ne chinuiau, obsesii care ne urmareau, si in sfarsit sa ne eliberam de o povara inutila. Ne putem elibera din manipulari si influente oculte, putem elimina traume stocate profund sau atasamente dureroase. Uranus in Casa 10 pe de alta parte, poate aduce o revigorare a carierei si a statutului social, posibil printr-o schimbare brusca pe plan profesional, o oferta neasteptata ce poate schimba in mod marcant traseul nativului.

Leu: Eclipsa se produce in Casa 7, a relatiilor si parteneriatelor. Poate fi aici vorba despre rani vechi starnite, provocatoare, care vor sa fie eliberate printr-o despartire, printr-o renuntare la o relatie trenanta, sau poate fi vorba doar de renuntarea la niste rani si conceptii, pentru a salva o relatie valoroasa. Ar putea fi vorba despre renuntarea la conceptii de genul “eu nu pot trai fara persoana cutare, eu nu ma vad in afara acestei relatii”, iar universul vine sa ne demonstreze ca se poate, si ca de fapt ne-ar fi mai bine fara acea persoana sau situatie. Ar putea fi vorba despre eliberarea dintr-o relatie sau dintr-un parteneriat, casnic sau profesional, care nu mai este viabil pentru evolutia noastra. Poate fi vorba de eliberarea de niste responsabilitati, de niste contracte, sau de implinirea/completarea unui contract de munca, urmand dizolvarea lui si schimbarea directiei. Cert este ca de data aceasta pentru Lei ar putea fi nevoie de o calire a personalitatii prin smerenie profunda. Pe de alta parte, Soarele in Casa 1 ii poate ajuta sa-si recapete increderea in ei, sa-si reevalueze profund perspectiva despre ei insisi, si sa se concentreze in directia dezvoltarii de sine si a cresterii valorii personale. Aspectul actual ne poate ajuta sa ne detasam de propriile emotii, si sa ne desprindem mai usor din situatia respectiva – poate ca era ceva ce ne doream de fapt de multa vreme, iar acum in sfarsit avem curajul sa ne eliberam. Fiind vorba de eclipsa in Casa 7, unde vorbim despre parteneri, ar putea fi insa vorba despre partenerul nostru, fie el domestic sau profesional, care trece prin niste schimbari insemnate, si care are nevoie sa se desprinda din relatie, ca sa-si ofere spatiu personal pentru redefinirea de sine. In acelasi timp. Uranus in Casa 9 le poate aduce Leilor un interes subit pentru cursuri de specialitate din domenii noi de interes, sau chiar plecari in strainatate neasteptate – totul pentru evolutie si dezvoltare personala. Pentru Lei este vorba despre dobandirea independentei, iar darurile le vor primi dupa eclipsa din 11 august care se va produce in Casa 1 a personalitatii si a individului.

Fecioara: Eclipsa se produce in Casa 6, iar aici putem vorbi despre eliberari puternice de adictii, vicii, toxine, curatari pe plan fizic si nu numai, putem asista la eruptii, scurgeri, raceli, tuse, etc, orice fel de simptom care sa elibereze corpul de o toxina stagnanta – in acelasi timp vorbim despre eliberarea psihologica de adictii sau obiceiuri nesanatoase, iar aceasta eliberare se poate face acum brusc, fara suferinta, si fara sa fie nevoie de menajamente. Poate fi vorba despre adictie de zahar, de carne, de carbohidrati (gluten), poate fi vorba despre adictie de narcotice, alcool, etc, sau poate fi vorba de o adictie mentala de o persoana sau o instanta, inclusiv adictie de munca – acum eclipsa le poate ajuta pe Fecioare sa se elibereze foarte usor si rapid, printr-un scurtcircuit fara sechele, ce va reseta intregul sistem. Si vorbim despre orice fel de probleme de sanatate ce tin de stilul nostru de viata, deci auto-provocate. In acelasi timp, Soarele in Casa 12 poate aduce nevoia de introspectie, de insingurare si de separare de ceilalti, pentru a putea auzi mai bine vocea sufletului, a lui Dumnezeu, si pentru a ne putea urma mai cu spor intuitia personala. La un alt nivel, Casa 6 reprezinta munca, si aici poate fi vorba despre o desprindere brusca dintr-un domeniu de munca, in care consideram ca ne-am “ingropat” destul, spre a evolua in alta directie. Sau, chiar daca poate noua ne vine greu sa ne desprindem dintr-un colectiv de munca sau dintr-o activitate, universul poate veni sa ne impinga brusc in alta directie, cu siguranta mai benefica pentru evolutia noastra. Rezultatul implicit ar fi o recastigare a contactului cu Sinele, cu vocea Sufletului, prin degrevarea de responsabilitatile inutile si de stressul implicit. De asemenea, Uranus in Casa 8 poate aduce transformari bruste (dar benefice) in ce priveste resursele si fondurile primite de la altii sau cu ajutorul altora – o schimbare a domeniului de munca ar putea atrage dupa sine si o schimbare a raportului financiar – ar putea fi aici nevoie de un gram in plus de smerenie, dar in acelasi timp de o noua si mai autentica afirmare a drepturilor personale. Uranus ar mai putea aduce nativilor Fecioara o ridicare brusca deasupra blocajelor vechi sexuale, mentale, eliberari bruste din obsesii vechi, prin revelatii personale profunde despre valorile reale ale unei sexualitati sanatoase.

Balanta: Eclipsa se produce in Casa 5, a iubirii adevarate, a creativitatii si fertilitatii. Poate fi vorba aici despre despartirea de un partener care nu se mai pliaza pe standardele si dorintele noastre, o despartire sau o detasare mai usoara si mai lipsita de traume emotionale, sau poate fi vorba despre renuntarea la mentalitati limitative privind notiunea de cuplu si viata romantica: daca pana acum credeam ca un partener trebuie sa fie neaparat asa si pe dincolo, dupa aceasta eclipsa s-ar putea ca viziunea mea sa fie mult mai larga si mai flexibila, si - in continuare, sa pot accepta mai usor un partener, fara sa mai etichetez sau sa setez standarde. De asemena, pentru unele Balante poate fi vorba de o sarcina, aparuta in mod neasteptat, sau de finalizarea brusca a unei sarcini, poate chiar nasteri in afara termenului. Ar putea insemna nevoia de a da drumul copiilor, de a renunta la controlul asupra lor si a le acorda libertatea, cu detasare. De asemenea, ar putea presupune pentru unii nativi o accentuare a nevoilor creative, poate chiar cu frenezie, accentuata de Marte, o creativitate cu efect vindecator asupra lor insisi, dar si pentru publicul larg. In functie de cat de usor ma desprind de principiile si standardele mele fixe ce privesc un eventual partener romantic si sexual, cu atat mai multe sanse am sa mi se reinventeze viata sociala (Soarele in Casa 11), si in perioada urmatoare sa cunosc oameni noi, mentori si persoane de ajutor. Pentru unii ar mai putea presupune renuntarea la anumite hobby-uri, amuzamente, distractii sau speculatii, pentru ca nu mai sunt conforme cu noul drum al individului, nu ii mai sustin cresterea si dezvoltarea, insa reversul se va arata probabil dupa 11 august, prin noi persoane si activitati. Uranus in Casa 7 ar putea aduce o schimbare brusca in contextul relational/partenerial, fie ca vorbim despre o casnicie, fie despre un parteneriat profesional de lunga durata. Poate fi vorba pur si simplu despre o evolutie brusca, un “upgrade”, sau nevoia de a evolua dincolo de limitele impuse de parteneriatul respectiv. Orice astfel de schimbare este in favoarea evolutiei individului.

Scorpion: Eclipsa se produce in Casa 4, ce reprezinta domiciliul (sau casa parinteasca), relatia cu mama, precum si trecutul nostru. Ar putea presupune o renuntare , detasare, sau o desprindere de locuinta actuala, sau de un mod de viata actual, poate o mutare, o vanzare, sau o renovare, ca un “total make-up”, astfel incat sa dea senzatia de locuinta complet noua. Ar mai putea insemna pentru unii nativi o desprindere din relatia cu mama sau cu casa parinteasca, o detasare, un fel de rebeliune fata de conceptele mamei, o maturizare emotionala si o asumare a noilor concepte personale. De cealalta parte, Soarele in Casa 10 poate aduce un mai mare accent pe relatia cu tatal, o crestere a pozitiei tatalui. Sau, poate reprezenta o escaladare sociala, mai multa vizibilitate in cariera si in viata publica, oferte si oportunitati ce pot aparea mai concret dupa 11 august. De asemenea, Uranus in Casa 6 a muncii ar putea aduce o schimbare brusca pe plan profesional, poate chiar schimbarea domeniului de activitate, inceperea unor proiecte mai liberale, mai inovatoare, poate ceva legat de tehnica moderna, revolutionara. Daca avem in vedere ca Scorpionul este un semn atasat de suferinta interioara, de traumele mistice si de pasiunile oculte, eclipsa din Casa 4 ce guverneaza trecutul, ar putea aduce o deconectare de la traume purtate prea multa vreme, poate o renuntare pur si simplu la niste emotii care nu mai sunt necesare, o eliberare din niste false angajamente fata de niste false conexiuni cu trecutul. Ar putea fi aceasta perioada ca o iesire la suprafata din adancuri, ca si cum ar scoate capul la lumina dupa multa vreme, dintr-o pestera plina de amintiri si fantome ale trecutului. Iar acest lucru le poate aduce mai multa incredere in sine si mai multa putere personala, mai putina victimizare, mai mult curaj social si profesional. Se poate vorbi chiar de o detasare sau vindecare de karma familiala, de o stopare de la sursa a unui tipar repetitiv ancestral.

Sagetator: Eclipsa se produce in Casa 3, a comunicarii, prietenilor si familiei, asocierilor diverse, precum si a scurtelor calatorii. Pe termen scurt, ar putea insemna detasarea de un/niste prieteni/colegi apropiati, poate chiar de niste rude sau conexiuni apropiate, sau renuntarea la/schimbarea de planuri privind anumite deplasari scurte. Reversul ar putea insa aduce, prin Soarele din Casa 9, calatorii la mare distanta, contacte cu strainatatea, supra-specializare profesionala (in special dupa 11 august). Sau, ar putea presupune detasarea de niste conceptii fixe privind prietenia, asocierile, sau chiar relatia cu rudele – tocmai pentru ca aceste relatii sa poata continua, pe baze noi. Ar putea insa insemna renuntarea la comportamente sau situatii nesanatoase legate de colegi, prieteni, asociati, rude. De asemenea, Casa 3 poate insemna comunicare, vanzari si marketing – renuntarea sau incheierea unei comunicari sau a unui proces de marketing pentru o anumita activitate, pentru a face loc unei viziuni noi privind comunicarea, exprimarea de sine, comuniunea cu ceilalti (ar putea de asemenea insemna renuntarea la un mijloc vechi de comunicare, cum ar fi un telefon vechi, pentru a achizitiona unul nou mai performant). Ulterior, cum spuneam mai sus, se poate vedea o crestere a performantelor sau a apetentei pentru strainatate, lucru online in mediu virtual, cresterea renumelui profesional sau universitar, supra-specializare si dezvoltare personala. Uranus in Casa 5 ar putea aduce schimbari semnificative in cuplu, in viata amoroasa, un “upgrade” un acest sens, o imbunatatire a cuplului sau a relatiei sexuale pe un nou nivel; ori, ar putea aduce o inclinatie brusca spre proiecte personale creative, o dezvoltare personala prin exprimare de sine in moduri creative.

Capricorn: Eclipsa se produce in Casa 2, a posesiunilor personale si a banilor castigati prin munca proprie. Ar putea fi aici vorba despre detasarea de bunurile personale, despre o renuntare la posesiunile acumulate in timp, sau despre o noua perspectiva asupra modului de castigare a banilor. Pentru unii ar putea aduce o perioada in care sa primeasca mai mult de la altii (Soarele in Casa 8) decat sa obtina prin forte proprii, sau in care sa reconsidere importanta banilor si a posesiunilor in viata lor. Unii nativi ar putea simti nevoia sa faca donatii, acte de caritate, tocmai pentru a armoniza tendinta universului de a-i desprinde de bunurile lor personale. Nu va asumati riscuri financiare in aceasta perioada. Insa, este de notat ca orice detasare de resurse personale, se va recompensa cu o alta resursa venita prin altii. Ca si cum se va deschide o noua usa spre venituri suplimentare, prin interactiune cu altii, poate o sursa de venit pasiv, poate o finantare, poate o mostenire, depinde de la caz la caz. De asemenea, unii nativi ar putea decide sa inceapa o dieta mai restrictiva, pentru armonizarea corpului si sanatatii lor, castigand pe de alta parte mai multa claritate mentala, mai multa luciditate. Uranus in Casa 4 poate aduce schimbari in ce priveste relatia cu mama sau cu casa parinteasca sau domiciliul. Poate fi o modificare brusca a structurii imobilului, sau o schimbare a relatiei cu mama (sau cu trecutul legat de casa parinteasca), prin elevarea constiintei in acest sens, prin intelegerea si acceptarea unor sensuri noi, si prin eliberarea de niste corzi cu experientele trecute in general, si legate de casa parinteasca sau de relatia cu mama in special.

Varsator: Eclipsa se produce in Casa 1 a personalitatii, a individului, a imaginii de sine, a viziunii asupra lumii. Pentru cei care au Soarele natal in semnul Varsatorului, ar putea fi vorba de o renuntare sau detasare de o figura masculina puternica, poate de o figura paterna sau in orice caz cineva cu puternica influenta asupra lor. Ar putea insemna renuntarea la un model in viata lor, la un idol, la o credinta profunda care le guverna viata. Exacerband potentialul, pentru unii ar putea insemna inclusiv o reevaluare a relatiei cu Dumnezeu (reprezentantul suprem al imaginii Tatalui si al modelului masculin), poate ca unii vor accepta o noua viziune mai transcendentala a divinitatii, poate ca pentru unii Dumnezeu-Tatal va deveni Dumnezeu-Mama, o divinitate sau un model in viata de gen feminin sau complet neutru, sau ambivalent. Pentru unii nativi cu Soarele in Varsator, ar putea insemna sfarsitul unei cai in viata, a relocare/reasezare pe o alta cale, si de asemenea o temperare a egoului, a orgoliului, a imaginii despre sine. Pentru cei cu Ascendentul in Varsator, ar putea insemna o reorientare in ce priveste cariera, sau ceva care sa schimbe total intregul spectru al vietii. Este posibil de asemenea ca in aceasta perioada sa va resimtiti in ce priveste vitalitatea, insa efectul se va diminua in cateva zile dupa trecerea eclipsei. Una peste alta, este posibil sa va reconsiderati intreaga viata, imaginea de sine, parerea despre voi insiva, o periere a egoului, poate nevoia de a va da jos de pe propriul piedestal. Reversul si recompensa ar putea aparea dupa 11 august, prin daruri pe Casa 7, prin reconfigurari pe zona relationala, privind evolutia individuala. Ati putea simti ca viata nu va apartine in totalitate, ca nu vi-o puteti controla, si ar putea fi acesta un moment bun pentru a va abandona mai mult in bratele divinitatii. Este, de fapt, pentru voi, o incheiere a unei etape majore din viata, si urmeaza o deschidere a unei noi perioade importante. Dar pentru moment, aceasta clipsa va cere sa va debarasati de egoul vostru, de imaginea voastra despre voi, de stilul vostru de viata – dar toate astea tin doar de o eliberare de o piele veche, pe care o lasati in urma, pentru a va renaste intr-o noua forma, intr-o noua viata, intr-o noua fiinta, mai usoara, mai plina de lumina, cu mai putine limitari si mai putin ego. Permiteti abandonarea, si rasplata va veni catre voi negresit. Uranus ar putea aduce pentru Varsatori schimbari in ce priveste relationarea cu prietenii apropiati, cu colegii din colectivul cotidian sau cu rudele in general. Ati putea primi o noua viziune, o noua perspectiva asupra asocierilor de orice tip, poate va veti reconsidera valoarea in cadrul relatiilor de prietenie si de asociere. De asemenea, ar putea urma o perioada in care sa schimbati/elevati modul in care va exprimati, modul in care va prezentati in fata lumii prin propria exprimare (pentru unii ar putea insemna reluarea unor cursuri de limbi straine, pentru altii ar putea insemna niste mici atestate, licente, sau pur si simplu o elevare la nivel conversational si cotidian, poate o schimbare a stilului de gandire, o evolutie a perceptiilor in general despre lume, oameni, comunitate, prieteni).

Pesti: Eclipsa se produce in Casa 12, a interiorizarii, izolarii si probelor, dar si casa spiritualitatii si a elementelor mistice. Pentru Pesti ar putea fi un moment important de reconfigurare a credintei lor profunde, un moment stimulat de viziuni, perceptii interioare, sau poate clarificari asupra unor intrebari existentiale. Pentru unii ar putea fi o deconectare de la “lume”, pentru a se retrage in rugaciune si meditatie, mai aproape de Dumnezeu, in timp ce pentru altii ar putea insemna manifestari zgomotoase si declaratii de credinta in mod public. Unii s-ar putea conecta mai usor la spirite si entitati astrale, posibil sa fie contactati de rude sau prieteni trecuti dincolo, posibil ca unii sa descopere acum ca pot fi canale pentru transmisiuni spirituale de la fiinte din alte dimensiuni. Unii nativi ar putea inregistra tulburari ale ritmului de somn, sau schimbarea modului in care viseaza. Unii ar putea primi inspiratii foarte puternice, premonitii, in timp ce altii vor putea “citi” semnele exterioare. De asemenea, eclipsa in Casa 12 poate presupune deconectarea de la experiente din vieti trecute, de la karme trecute, poate presupune detasarea de frici provenind din vieti trecute, si care nu-si gasesc explicatia in constient, si care va saboteaza in mod inconstient, detasarea si dezlegarea de juraminte si contracte din vieti trecute. Reversul si recompensa s-ar putea vedea pe Casa 6, unde Soarele poate aduce lumina asupra unor afectiuni mai vechi de sanatate, ar putea aduce un remediu mult cautat, o vindecare spontana prin credinta, sau cel putin modificarea modului de viata, de alimentatie, spre abordarea unui stil mai sanatos. Uranus, pe de alta parte, ar putea aduce schimbari insemnate in zona banilor personali, ar putea necesita schimbarea viziunii personale despre cum se castiga banii, despre valoarea proprietatilor personale. In alta ordine de idei, pentru unii Pesti ar putea fi vorba de o reconfigurare pe zona munca – bani, respectiv o revigorare/transformare pe zona de munca si profesie, cu rezultate implicite in viata lor financiara. Totul depinde insa primordial de constientizarile lor pe plan spiritual, interior.


Daca ti-a placut articolul, impartaseste-l cu prietenii, sau lasa-ne un LIKE: Click AICI


Citeste si descrierea aspectelor generale, valabile pentru toate semnele zodiacale AICI




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TATAL NOSTRU – ce se intampla cu adevarat atunci cand o rostim? Implicatii energetice si spirituale

Lumea vazuta prin lupa lui Dumnezeu, sau despre tranzitul lui Jupiter prin Case