Raport energetic: Energiile pentru decembrie 2018 - decembrie 2019


Prolog: Urcand Muntele, vei vedea Lumina.

Energiile pentru 2019 aduc mai mult potențial de manifestare, de materializare. Mai mult decât 2018, și cu mult mai mult decât 2017. E un trend în creștere.

In același timp separarea dimensiunilor se va accentua, separarea realităților la nivel mental, energetic, și chiar fizic. Oameni stand în același mediu vor avea percepții foarte diferite, dar și tipuri de experiente diferite vor face ca oamenii sa se indepărteze sau sa se apropie unii de alții mai mult. Unele grupuri de suflete se vor separa, cerne, chiar într-un mod agresiv și brutal, prin prisma unor experiente as zice revelatoare. De exemplu ca ideologia care stătea la baza edificiului era falsă, sau ca conducătorul lor fura/mintea sau nu-și respecta preceptele morale pe care le susținea, lucru valabil și pentru maeștri, profesori, îndrumători și lideri de opinie de tot felul. Este posibil sa asistam la etape de dizolvare a sistemului de învățământ, încet și sigur, în tara și în lume, tocmai pentru ca mentalitățile învechite și normele și dogmele nu mai lucrează bine împreună cu nevoia de evoluție autentica și cu nevoia de valoare intrinseca. Oamenii din aceste medii încep sa se trieze după valoare.

Este de așteptat o intensificare a mișcărilor de relocare la nivelul maselor. Mandala umana a energiilor își cere și mai tare drepturile și se intensifica aceasta reorganizare a pattern-urilor umane. Migrație, relocare, la nivel individual, posibil și de mase, în funcție de anumite cerinte sufletești și energetice. De la o banala schimbare de loc de munca, schimbare de locuință, pana la schimbare de continent. Orice e posibil. Posibil sa auzim de asemenea despre și mai multe planete locuibile sau explorabile. "Habitatul" devine un issue important. Fie ca vorbim despre planeta noastră și condițiile noastre de mediu și de trai, fie ca vorbim despre alte planete sau spatii locuibile care suscita interesul, fie ca vorbim fiecare despre micul nostru "habitat" cotidian, camera, biroul, curtea, sentimentul acela ca "lucrurile nu mai pot continua asa", ca o schimbare este necesara, pe care mi-o asum în primul rand la nivel personal, energetic, și fizic.

Deocamdată decembrie e un final de "bumpy road" 2018 (drum cu obstacole), ni se spune sa ne luam mai ușor, sa nu ne mai judecam când cădem, sa avem grija de spațiul nostru vital și de energia personala. Ianuarie și februarie ar putea fi luni în care parca lucrurile încă nu sunt clare, sentimentul de expectativa ar putea fi prevalent pentru unii, sentimentul ca aștept ca viata sa se întâmple... Insa lucrurile se Intampla și încă la o viteza amețitoare, doar ca nu neapărat pe palierul la care ne așteptăm noi.

Anul 2019 integral s-ar putea simți ca o catapulta, ceea ce pe de o parte poate fi îmbucurător, fiind un proces de evoluție accelerată, pe de alta parte s-ar putea simți inconfortabil, ne poate forța să trecem prin balta pe care vrem sa o ocolim, ne poate forța sa dăm nas în nas cu manifestările emoționale pe care incercam sa le reprimam, ne poate forța sa manifestam exact acele lucruri de care ne temem. E și asta un fel de "rețetă purgatoriu" pentru purificarea de frici și blocaje care ne întârzie evoluția. Totul înspre binele nostru mai înalt.

Martie, aprilie, iunie ar putea fi luni de trezire accentuata și accelerata, cu lucrurile pe repede înainte și sentimentul ca totul trebuia făcut ieri. Munca depusa în septembrie - noiembrie 2018, dar și decembrie 2018 - februarie 2019, va începe să-și arate rezultatele începând cu martie 2019. Ceva de genul "ready or not, here I come" (cine nu-i gata, îl iau cu lopata).  Terminată sau neterminata, treaba din lunile anterioare trebuie scoasa la lumina. Retusurile se pot face din mers, asumarea eforturilor însă și a viitoarelor rezultate trebuia deja conștientizat din vara lui 2018.

Mai ar putea fi o luna cu o energie deosebita fata de restul anului, o luna de visare, parca în afara timpului, o luna de proiecte și proiecții. S-ar putea simți ca o luna portal, ca o poarta între lumi, un moment de alegeri și reflecții asupra caii de urmat.

Iulie, august și parțial septembrie par niște luni un pic nebuloase, un amestec confuzant de energii. Poate puțin obositoare, poate puțin frustrante, dar între timp treaba demarata în primăvara merge înainte, și alegerile făcute în mai încep sa se manifeste în fizic. Din nou ni se cere asumare a propriilor decizii și a propriei energii.

Octombrie e despre putere. Puterea personala, puterea maselor, ieșirea în public și recunoașterea lucrurilor la care am lucrat tot anul, sau chiar și anii din urma. E vorba de recunoaștere publica. Poate fi vorba de lupta de putere sau lupte de interese. Va fi nevoie sa ne susținem drepturile și meritele, sa ne susținem, asumam si afirmam propria valoare. Daca nu noi, atunci cine?

Noiembrie ar putea fi o luna cu mai putina acțiune dar mai multe rezultate pe plan interior și personal. Ar putea fi considerata o luna mai "pașnică" pe plan fizic și al muncii, insa nu neapărat și pe plan emoțional. Ar putea fi o perioada propice legarii și dezlegării de relații. Unele relații noi, promițătoare, pot începe acum, pe baze destul de sănătoase și solide. Pentru alții ar putea fi în sfârșit momentul dezlegării din relații neconforme, nebenefice (perioada propice pentru despărțiri și dezlegări de mult așteptate încă de prin august și pana pe la sfârșitul lui noiembrie).

Între noiembrie și decembrie se simte ca un fel de "gap", de parca se schimba pământul, se schimba energia. Mi-e greu acum sa accesez luna decembrie 2019.

Martie și aprilie vor fi luni cu energii foarte intense, ceea ce s-ar putea simți ca presiune, agitație, pentru unii oboseala, pentru alții entuziasm. Un sentiment de a fi "înșurubat", pentru ca de fapt vor fi energiile cosmice care se revarsă în structurile noastre în spirala și ne vor forța din nou și din nou sa devenim conștienți de ceea ce mai avem de curățat, vindecat, iertat, eliberat.

Revenind la o idee menționată mai sus, va fi un an de "regrupare a tribului", suflete care se despart sau se unesc, pe baza vibrațiilor sufletești și a unor pattern-uri profunde energetice. Individualismul nu prea mai e la putere, începe o mișcare naturala de apropiere și colaborare între cei cu misiuni sufletești asemănătoare.

Pe tot parcursul anului vom avea de ancorat energiile care vin. Cu predilecție în martie - aprilie, iulie și decembrie.

Tema este sa conștientizăm ca noi suntem portalul între cer și pământ, între vechi și nou, și ca schimbarea nu vine de undeva din exterior, ci ca schimbarea vine prin noi, schimbarea suntem noi.

*
Nu pot sa subliniez îndeajuns faptul ca suntem pe vârful unui val de manifestare decembrie-ianuarie-februarie. Merita sa depuneți orice efort necesar pentru a va împlini proiectele pe care le-ați demarat in 2018 sau chiar 2017. Nu este poate acum momentul pentru a lansa proiecte noi, ci mai degrabă de a completa/finaliza pe cele deja începute, sau - de a începe sa materializati idei pe care le incubati de la începutul lui 2018 sau chiar 2017, este momentul sa aduceți pe scena ce aveți mai bun din domeniul vostru de lucru,  de expertiza, sau din hobby-ul sau pasiunea voastră. Anul 2019 în ansamblu va fi anul manifestării rezultatelor în plan fizic. Elementele de noutate le puteți aduce pe parcurs și adauga începând cu martie, și mai ales aprilie. Aprilie se simte ca o luna de noi începuturi, cu posibile răsturnări de situații (posibile finaluri și departajari în martie), astfel ca aprilie s-ar putea resimți ca și cum am călca pe nisipuri mișcătoare. În mai pare sa se facă în sfârșit lumina în nebuloasa de situații și gânduri, s-ar putea simți ca o luna oarecum mai ușoară, cu clarificări de situații și "lumina" pe cerul gândurilor. Iunie de asemenea ii urmează, o luna ce ar putea fi destul de  "soft", mai degrabă emoțională și spirituala, un început de vara ce parca mai degrabă îmbie la contemplare, interiorizare, reverie, decât la actiune. Unii ar putea simți chemarea vacantei și de asemenea nevoia de conectare cu natura, de evadare în natura si Reconectare la spiritul autentic al Mamei Pământ. Urmează iulie și august, și chiar septembrie, în care parca suntem nevoiți sa revenim cu picioarele pe pământ, suntem din nou confruntați cu fricile, temerile și lipsa noastră de încredere, vom avea din nou de curățat, așezat, eliberat umbre și blocaje personale.

Urmează începând cu septembrie, culminând cu octombrie și noiembrie, un nou vârf de
manifestare, în care efortul și munca ajung sa vadă rezultate, mai ales după curățările
din vară. Atenție însă, cel puțin în prima jumătate a anului, suntem foarte influențabili,
părerile altora si acțiunile altora risca sa ne facă sa ne răzgândim de la calea și hotărârea
noastră, ar putea sa ne facă sa ne îndoim. Este nevoie sa ne păstrăm încrederea în ghidarea divina
și în ceea ce sufletul nostru ne indica pe traseu, sa ne păstrăm focusati pe telul nostru suprem,
astfel încât probele, retusurile și recalibrarea sa fie în favoarea noastră, spre o creștere
substanțiala și un rezultat încununat de succes.

Epilog: Dincolo de nori...e-o raza de iubire...
Dincolo de nori...e lumea mea

Daca ti-a placut articolul, impartaseste-l cu prietenii sau da-ne un LIKE



Sursa foto:
https://www.facebook.com/christianadventure/photos/pcb.2236749503026661/2236749303026681/?type=3&theater
Sursa video: https://www.youtube.com/watch?v=SHzHbYd15YQ

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TATAL NOSTRU – ce se intampla cu adevarat atunci cand o rostim? Implicatii energetice si spirituale

Lumea vazuta prin lupa lui Dumnezeu, sau despre tranzitul lui Jupiter prin Case

LET GO AND LET GOD: Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 si ce aduce ea fiecarui semn zodiacal