UPDATE PENTRU ENERGIILE LUI 2019



Trecerea la 2019 pare sa fie, cel puțin pentru unii, o gura de aer. Desi nu-mi place sa spun ca a fost un an care merita sa se termine, și lasă că o să vină altul mai bun... Si totuși, 2018 nu a fost un an "rău", ci mai degrabă un an greu. În mod clar a fost un an de desprindere de ceea ce am carat in anteriorul ciclu planetar, un an în care am fost nevoiți sa învățăm sa lucram cu ce avem, sa ne descoperim resursele și sa acționăm de voie - de nevoie. Am intrat deja de doi ani într-un ciclu nou de Creație, astfel ca tot ce este redundant, vechi, greu, trebuie lăsat sa cadă, sa se disipe, este nevoie sa ne detașăm din povestea personala pentru a putea vedea imaginea de ansamblu.

Cred ca o data cu poarta 11.11.11 am început sa vedem clar faptul ca este nevoie sa ne detașăm de statutul de pion forțat de împrejurări sa fie pe tabla de joc. Pe zi ce trece suntem forțați de fluxul energiilor sa ne asumăm conștient aruncarea zarului din mâna noastră. Ultimul an a fost foarte mult un an de învățare, învățare a "care-i treaba cu dimensiunile astea", a "de ce realitatea mea nu e la fel cu realitatea ta", și "cum pot eu să-mi creez propria realitate și mai ales să mi-o asum".

Următorul punct pe listă este - dacă până acum am făcut exerciții de creație pentru noi înșine și pentru propria realitate - din 2019 intrăm pe segmentul de exerciții pentru co-crearea realității pentru colectivitate. Pentru unii (pentru mulți) va însemna găsirea echipei pe care o căutau, pentru unii va însemna expunerea publică a produsului sau serviciului lor, ideea este ca toți vom fi împinși să oferim ceea ce avem mai bun în folosul comunității. Să ne punem Darul personal în slujba trezirii omenirii, în slujba refacerii Pământului, în slujba deschiderii inimilor și ridicării nivelului de conștiință și de vibrație planetar.

Insist ca 2019 este un an al "venirii împreună", întrucât în sfârșit vom începe sa conștientizăm valoarea colaborării (vezi criza migranților, vezi schimbările climatice, vezi atât de multe nevoi umanitare), și nu mă refer doar la nivel uman, ci chiar și la nivel cosmic. Pentru ca acum cu mult mai mult decât înainte oamenii vor începe sa conștientizeze faptul ca într-adevăr nu sunt singuri, ci ca sunt doar una dintre multele planete locuite de populații inteligente, și vor începe sa înțeleagă ca rolul lor nu este atât de mic și de nesemnificativ în univers, ci dimpotrivă, ca fac parte dintr-un ecosistem cosmic uriaș.

Revenind un pic dintre nori, voi menționa faptul ca sfârșitul lunii decembrie, sau mai bine zis începutul lunii ianuarie, nu reprezintă, nici astrologic și nici energetic, exact momentul înnoirii energiei. Ianuarie este doar un reper calendaristic social, și iarna în ansamblul ei este un timp de retragere, în care lucrăm în interior la refacerea a ceea ce a fost pierdut sau afectat peste an din exterior. Începutul tradițional, dar și dintr-o perspectivă energetică și astrologică, este luna martie, dacă vreți chiar reperul zilei de 21 martie când Soarele intra în semnul Berbecului.

In acest context, poate ar fi mai potrivit sa considerăm perioada dintre sfârșitul lui decembrie și martie ca pe o zonă de trecere, în care ne dăm voie sa depunem tot efortul necesar pentru a elibera tot ce e vechi (mai ales vibrațional și energetic) și să acceptăm treptat sa primim noua energie a acestui ciclu.

Știu ca mulți vor răsufla ușurați ca 2018 se termină. Pentru cei în viețile cărora au fost deja curățări masive în 2018, 2019 va fi un an de creștere și evoluție fulminantă. Dacă tot bagajul a fost lăsat în urmă, următorul segment de drum ar putea fi perceput ca fiind mai rapid, poate chiar mai ușor. Pentru cei care au continuat sa țină cu dinții de valori învechite și de credințe egotice, 2019 ar putea fi un an de curățări masive.

Cu Jupiter in Săgetator, cu Uranus un Taur și cu Kiron in Berbec, vom fi provocați și stimulați nu doar să ne descoperim resursele personale, interioare, dar și sa le manifestăm, sa le valorificăm, sa le punem în valoare. Cei care se regăsesc în nișa de Creatori pentru o nouă realitate, mulți dintre noi adică, s-ar putea trezi motivați sau nevoiți sa învețe din nou, sa urmeze vreo școală, o noua specializare, vreo formă de "recalificare" fizică sau energetică, pentru a-și putea valorifica mai bine talentele și darurile pentru realitatea ce începe să se creeze.

Pentru mulți, ar putea însemna în sfârșit sa aibă curajul și puterea să lase în urmă acele persoane care doar ne împiedicau, acele activități care doar ne storceau, acele medii și realități care pur și simplu nu mai sunt conforme cu noua noastră Conștiență despre ființa noastră. Pentru mulți, această nou-dobândită conștiență ar putea însemna renunțarea la adictii, o nouă etapă a respectului de sine, a conștientizării corpului, etc.

Pentru mulți, ar putea fi anul în care tocmai nevoile acestea interioare să fie declanșatorul unei hotărâri de a nu ne mai bate joc de noi înșine. Unul dintre aspectele posibile ar putea fi în sfârșit alegerea de a urma o cale profesională personală, în acord cu cerințele sufletului, și mai puțin în acord cu cerințele societății, familiei sau prietenilor. Un alt aspect posibil pentru foarte mulți ar fi alegerea conștientă a unui alt stil de viață și regim alimentar. Mult mai mulți ar putea deveni vegetarieni sau vegani, sau cel puțin conștienți de ceea ce consumă și cum.

La nivel relațional, ar putea fi momentul când în sfârșit întâlniți persoana care va sprijină emoțional, care vă dă sentimentul de a fi acceptat, și cu sprijinul căreia să aveți pentru prima oară curajul sa afirmați cine sunteți, ce vă reprezintă și ce aveți de oferit lumii. Acest tip de persoană ar putea fi desigur și un partener de cuplu, dar pentru mulți poate lua forma unei colaborări personale/profesionale, o prietenie sau un mentorat. Pentru unii, acest mentorat direct ar putea chiar lua forma accesării energiilor înalte, a comunicării cu alte dimensiuni, civilizații, încă și mai mulți decât până acum se vor deschide spre contactul cu Sinele, se vor deschide spre channeling, mediumitate, intuiție și clarviziune.

Ca o scurtă concluzie pana aici, mult mai mulți vor începe să se simtă "acasă" în ei înșiși, vor alege sa renunțe la frustrarea de a nu fi conform așteptărilor celorlalți, și își vor asuma "ciudățenia", își vor asuma faptul că sunt diferiți, că sunt unici, și că asta îi face speciali și demni de admirat, nu de criticat. Asumarea este poate motto-ul anului.

Dacă 2018 a fost anul transformărilor profunde, cu multă energie tip Scorpion, anul 2019 ar putea fi anul transformărilor fără cale de întoarcere, în sensul de a sări pe celălalt mal al crevasei, în sensul asumării complete a unei identități mult mai reale și mai autentice, de unde nu mai este cale de întoarcere.

Spre transformare înaltă deci și asumare a valorii de sine!


Daca ti-a placut acest articol, impartaseste-l cu prietenii sau da-ne un LIKE

Sursa foto: http://padhamhealthnews.org/category/other-side/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TATAL NOSTRU – ce se intampla cu adevarat atunci cand o rostim? Implicatii energetice si spirituale

Lumea vazuta prin lupa lui Dumnezeu, sau despre tranzitul lui Jupiter prin Case

LET GO AND LET GOD: Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 si ce aduce ea fiecarui semn zodiacal