Raport energetic FEBRUARIE 2019. Schimbarea incepe cu Tine



Energia lunii februarie se prezinta ca un leganat inainte si inapoi – si exact asta este imaginea pe care o primesc, un leagan care se misca, inainte-inapoi, dar si constientizarea ca leaganul nu va “pleca” in niciuna din directii, pentru ca de fapt este conectat/fixat “sus”. Luna ianuarie a fost o perioada de trecere, si mai mult decat atat, o perioada de curatari intense pentru multi dintre noi, de tot ce a ramas restant din 2018 (si nu numai). Pentru multi, ianuarie s-a simtit ca un fel de stagnare, desi n-a fost tocmai asa, dar in tot cazul, unora dintre noi ni s-a “ordonat” sa incetinim si sa ne odihnim (chiar si impotriva vointei noastre).

In februarie incepe sa se faca trecerea spre energiile propriu-zise ale lui 2019, ai am putea sa simtim efectiv acest fel de pendulare intre CE STIAM, si ce INCA NU STIM. De fapt, pe tot parcursul lunii ianuarie, am descarcat coduri noi de activare, am descarcat programe noi, ni s-a resetat o buna parte din sistem, chiar daca nu am fost constienti de asta. Prin reprizele de somn, prin reprizele de raceala/gripa, prin nevoia brusca pe care am simtit-o unii de purificare fizica, de diete rarefiate din punct de vedere energetic... poate ca unii ati simtit nevoia sa luati anumite suplimente alimentare, altii dimpotriva poate ati simtit nevoia sa eliminati toate adaosurile din viata voastra; unii poate v-ati apucat de sport sau purificari, iar altii poate pur si simplu ati dormit; unii poate v-ati simtit brusc chemati catre un curs de dezvoltare personala sau v-ati inscris intr-un maraton de transformare individuala...toate sunt cuprinse in schimbarea care precede intelegerea noului nostru sistem de functionare.

Februarie se va simti...repede. Nu doar pentru ca este o luna scurta calendaristic, ci pentru ca evenimentele astronomice se succed cu repeziciune, si intensitatea energiei creste. Ne indreptam cu pasi vioi catre un martie cu potential exploziv (desi in martie vom avea un Mercur retrograd, ce ar putea sa incetineasca unele manifestari, insa va amplifica profunzimea lor). Februarie e ca si cum tocmai te stergi pe picioare pe presul de la intrare, inainte de a deschide usa in noua ta casa. Doar ca deocamdata abia zaresti usa, si nu stii exact ce te asteapta in interior.

De asemenea, senzatia de pendulare intre vechi si nou, intre cunoscut si necunoscut, are a face cu activarile profunde care au avut loc inca din perioada solstitiului din decembrie, si pana la finalul lui ianuarie, activari ce inca nu s-au “omogenizat”, respectiv inca nu s-au armonizat partea frontala a creierului cu partea dorsala a creierului (asa-zisul creier reptilian), astfel incat functiile noastre cogitive ar putea fi inca un pic tulburi o perioada. Desi realitatea este ca am fost “conectati” la potentialul unei realitati superioare, este posibil ca la nivel fizic sa ne simtim mai “deconectati” de la realitatea noastra – iar asta face tot sensul, intrucat elemente vechi ale unei realitati pe care o cunosteam, se disipa si se sterg din perceptia noastra, lasand astfel loc pentru elemente ale unei noi realitati. Surpriza (!) consta in faptul ca NOI suntem creatorii acestei Noi Realitati, insa e nevoie sa acceptam si sa accesam “datele tehnice” (codurile de Lumina) pe care le-am integrat recent. E ca si cum ni s-a dat panza de care aveam nevoie, si culorile potrivite, si ni se spune ca acum putem realiza un tablou dupa cum ne place noua. Asa ca in loc sa ne apucam de plans ca panza e alba, ar trebui sa ne bucuram ca avem teren fertil de lucru si campul tuturor posibilitatilor.

Un lucru interesant se petrece in februarie, (si nu doar), multi dintre noi se vor trezi fata in fata (pe cat se poate de brusc) cu noi preocupari, noi ocupatii, noi talente nestiute, sau cel putin se pot trezi ca brusc nu-i mai intereseaza vechiul domeniu de activitate, sau vechile pasiuni de o viata. Aceasta ar putea fi chiar un fapt tulburator pentru multi, pentru isi vor pune intrebari serioase daca si-au ales calea potrivita in viata, daca sunt in serviciu potrivit, etc. Adevarul este ca, cu fiecare luna, cu fiecare pas, cu fiecare noua activare, suntem ghidati de Spirit pe Calea noastra catre manifestarea celui mai inalt potential divin, calea de pe care putem fi cel mai bine in serviciul divin. Asa ca, sa nu plangem dupa oalele sparte, ci mai degraba sa ne lasam purtati (de vise, dorinte, calauzirea launtrica) catre ceea ce ar putea sa ne scoata la suprafata.

Permiteti-mi sa va reamintesc de importanta detoxifierii pe toate nivelurile, si mai ales, acum, a eliminarii din corp a metalelor grele, neurotoxinelor, chimicalelor s.a.m.d. (fluor, clor, SLS, parabeni, conservati, zaharuri si “-oze”: fructoza, glucoza, “-ine”: zaharina, maltodextrina, etc. si lista poate continua la nesfarsit).

Spuneam in rapoartele anterioare, cel de la trecerea dintre ani, ca decembrie, ianuarie si februarie vor fi ca o punte de trecere intre Vechi si Nou, intre ce a fost si ce va fi. Decembrie a fost destul de intensa pentru unii, si nici ianuarie nu a fost mai prejos. Spun “intensa” referindu-ma la atari curatari, pentru fiecare pe filiera personala, pentru fiecare a fost (si inca este) o purificare a acelor concepte si programe stagnante/redundante/inactive ramase agatate din 3D. Pentru unii a fost/este o purificare pe fizic, prin diverse simptome; pentru unii pe mental, prin torsionari de situatii si schimbari de statusuri, care sa-i dea de gandit individului cum ca “ceva” e nefunctional in paradigma lui de functionare; pentru unii pe financiar/abundenta, pentru a elimina blocajele si a vedea ce treneaza, ce “fura” inca energia; pentru unii pe sexual/relational, prin re-verificarea atasamentelor nefunctionale (nu ca atasamentele ar fi functionale in vreun fel) – in toate cazurile, energiile inalte de purificare au SCOS la suprafata ceea ce era Vechi, iar noi am resimtit, potential, acest proces printr-o forma de suferinta personala.

In acest sens, februarie este “coada cometei”, este ultima luna din aceasta trecere, din acest proces de purificare care mai matura ce mai e de maturat. De la caz la caz, pentru unii ar putea fi cea mai “soft”, pentru altii ar putea fi cea mai intensa la nivel personal. In linii mari, si cel putin in teorie, februarie ar trebui sa fie perceputa ca ceva mai soft decat lunile anterioare, cu atat mai mult cu cat e o luna rapida, si cu atat mai mult cu cat ne indreptam catre un minunat aer de primavara, al unui nou inceput cu adevarat. Dar, inca este loc pentru schimbari bruste, fundamentale. Scopul acestui periplu de purificare si schimbare este, desigur, ridicarea nivelului de vibratie individuala, si de constiinta chiar la nivel planetar.

Ar putea fi februarie inceputul (inca timid) a ceea ce va urma din martie incolo, a unor NOI revelatii, sisteme, descoperiri, inceputuri de drum, procese fundamentale. “Schimbarea incepe cu tine” nu este doar o vorba din carti, este pura realitate care se desfasoara sub ochii nostri, si prin noi, in aceste clipe. Schimbarea unei intregi paradigme si societati, incepe cu schimbarea TA, personala, interioara, si prin purificarea pana la ultima picatura a tuturor energiilor vechi pe care inca le mai porti. Si, sa fim seriosi, la ce-ti trebuie niste tigai atarnate de coada? Accepta cu gratie sa le lasi in urma, acolo unde le e locul. Dand jos strat dupa strat, CONSTIENT, incepi sa descoperi cu adevarat ce fiinta minunata esti, si ca capacitate fabuloasa ai de a CREA. De a crea o Noua Realitate, aliniata la cele mai inalte standarde morale, vibrationale, de constiinta si constienta. In acest sens, februarie este inceputul unei hore cu capacitatile noastre, cu talentele noastre cele mai frumoase, inalte, si adesea nebanuite, care ne pot propulsa pe cai de-a dreptul nesperate pentru noi, dar mult-mult-mult mai aliniate cu cel mai inalt potential al nostru, si cu Sinele divin.

Acum este momentul sa va revizuiti si sa credeti mai mult ca niciodata in visurile voastre, si sa va cresteti pragul de vointa de a Lucra, Activ, Constient, la Manifestarea lor. Inca nu vedem exact ce e pe celalalt mal, dar daca reusim sa ne Relaxam, in interiorul Fiintei noastre, si sa ne relaxam in Ghidarea Divina, suntem asigurati ca vom ajunge acolo unde Dumnezeu a pus deja reflectorul pentru noi.



Daca ti-a placut articolul, da-ne un LIKE sau impartaseste-l cu prietenii!

Sursa foto: https://newsroom.cisco.com/feature-content?type=webcontent&articleId=1928468



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TATAL NOSTRU – ce se intampla cu adevarat atunci cand o rostim? Implicatii energetice si spirituale

Lumea vazuta prin lupa lui Dumnezeu, sau despre tranzitul lui Jupiter prin Case

LET GO AND LET GOD: Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 si ce aduce ea fiecarui semn zodiacal