RAPORT ENERGETIC MARTIE 2019



Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la Martie, parca ma trece asa un fior... de bucurie zic. Simt ca ceva maret urmeaza sa se intample. Si abia astept sa se dea la o parte cortina.

Foarte multi dintre voi ati simtit, in ultimele zile ale lui Februarie, stari si senzatii fluctuante ciudate, poate ca un aparent vertij care apare si dispare din senin, poate stari de semi-lesin fara cauza aparenta, poate stari de greata alternand cu momente de foame viscerala. De altfel, pe intregul parcurs al lunii Februarie, am experimentat reprize de somnolenta acuta (si la ore ciudate!, de exemplu pe la 5-6 dupa-amiaza, sau pe la 10-11 dimineata), alternand cu reprize de trezie “acuta”, in egala masura pe la ore ciudate (pe la 2-3 noapte de exemplu...). Multi am experimentat in aceasta luna episoade de energizare intensa, de parca am fi avut baterii, ultra-productivitate pe repede-inainte, alternand cu episoade de letargie fizica si mentala, in care “vreau doar sa stau” era motto-ul momentului.

Explicatia pentru aceste ciudate si alternante stari si senzatii, exact precum niste valuri (sau mai bine zis vortexuri) care vin si scalda, unul dupa altul, tarmul (corpul), ori precum spiralele ADN-ului care se rasucesc, se rasucesc, poate consta in influxul crescut de radiatii gamma pe care le-am receptionat cam de pe la 13-15 Februarie incoace... Portaluri care se deschid si inchid, care se inchid si deschid, vechi si noi, energii care pleaca masiv de parca ar fi absorbite de un aspirator cosmic cu efect de vacuum, energii care coboara masiv si rapid, luand locul celor vechi, ori impletindu-se intre ele intr-un dans inca nestabilizat. Este demn de remarcat, poate, si faptul ca magnetismul Pamantului scade rapid in ultima perioada, polii magnetici migreaza cu viteza, iar acest lucru ne predispune la influxuri si mai puternice de radiatii cosmice. Yeeey! mai multa Lumina, insa si mai multa presiune de schimbare, evolutie si adaptare rapida din mers.

Ce este bine sa intelegem este ca aceste “vortexuri” sau spirale intense de energii fluctuante sunt de fapt descarcari masive (si vreau sa spun “MASIVE”) de coduri noi de functionare. Am un sentiment intens ca “nimic nu va mai fi la fel” dupa aceasta luna, poate in mod vizibil, poate in mod mai putin vizibil pentru unii, dar cu siguranta diferit la nivel interior, personal. Este ca si cum ar fi prima luna din primul an de viata al Noului Om. Si totul incepe Acum, cu Tine.

Ar fi oare nevoie sa spun ca Martie este prima luna oficiala in energia lui 2019, si ca ce a fost pana acum a fost doar curatarea urmelor lui 2018, respectiv a ciclului de 7 ani care tocmai s-a incheiat? Ar fi oare nevoie sa spun ca, in virtutea minunatelor influxuri energetice cosmice, si ADN-ul nostru se modifica cu aceeasi rapiditate? Mai e oare nevoie sa va intreb daca “va simtiti stabili”? S-a simtit oare cineva stabil, sigur, cunoscand in totalitate modul de desfasurare a realitatii in aceste ultime luni? 
Ma tem ca aceste concepte despre “siguranta”, “stabilitate” - a se citi “stagnare in tipare vechi”, sunt deja de domeniul trecutului. Daca Noiembrie si Decembrie au fost luni de “purgatie” intensa pentru tot ceea ce nu mai era rezonant cu energia momentului, daca Ianuarie a fost prima luna in care am inceput sa facem trecerea intre vechiul ciclu si noul ciclu, si pentru multi au fost de asemenea multe curatari pe corpul fizic (pentru a-l aduce in aliniament cu noua vibratie a corpului energetic, cu vibratia Corpului Cristalin si cu Energiile Corpului Christic) – Februarie a parut oarecum mai asezata, mai lipsita de surprize, desi inca cu un sentiment ca lucrurile se desfasoara foarte repede, de parca ne trage cineva covorul de sub picioare, de parca se pune trenul in miscare mai inainte de a apuca sa ne tinem.

Ei bine, in Martie s-ar putea sa descoperim ca “trenul” era de fapt “avion”, ori poate chiar “naveta spatiala”, a carei deplasare rapida ne indreptateste sa simtim acele senzatii fizice de greata, ameteala, cadere in gol sau plutire. Aproape ca putem percepe cu simturile fizice portalurile care se inchid si deschid, precum niste usi pe care le izbeste vantul cosmic, intr-o graba frenetica de a alinia totul si de a pregati totul pentru Marea Deschidere. Este acum deosebit de important sa ne centram, sa ne interiorizam pret de cateva minute pe zi, pentru a ne regasi centrul de stabilitate din interiorul Corpului fizic, precum si din interiorul Fiintei noastre in ansamblu. Conectarea si ancorarea constienta, deopotriva la Cer si la Pamant, ajuta la stabilizarea foarte rapida a echilibrului intregii Fiinte, in timpul acelor stari aparente de ameteala, somnolenta brusca, greata sau alte simptome care pot aparea sporadic. De asemenea, impamantarea constienta, conectarea fizica cu pamantul, sau macar prin intentie si imaginatie, ajuta la asezarea mai molcoma si mai rapida a frecventelor noi in corpul nostru.

Cele mai noi frecvente au deschis oportunitati neasteptate! Daca pana acum, obisnuiam sa-mi ancorez chakrele in energia “Pamantului 5D”, ori ocazional simteam ca se deschide oportunitatea de a ma/ne ancora direct in energia de nivel 7D, ori la ocazii speciale (precum echinoctii, solstitii, alte portaluri importante), chiar in energia de nivel 12/13D – in meditatia de centrare pe care am facut-o astazi, am avut spontan acces la intregul Canal de Lumina Multidimensional al planetei Pamant, pe intreaga gama de frecvente – reusind sa-mi unesc propriul Canal de Lumina Multidimensional cu Canalul de Lumina al Pamantului – putand astfel sa ma racordez, prin intentie, la orice frecventa as dori, si sa aduc Lumina de orice intensitate si puritate ar fi necesara. Iata deci un minunat cadou de la Spiritul Primaverii! Inca o confirmare a multidimensionalitatii de ordin practic de care suntem capabili ca Fiinte complete. Manifestarea e la degetul nostru!


Influxuri puternice de energii roz si bleu, rafinate si eterice, abunda de la nivel cosmic, si percep o importanta re-armonizare a energiilor Lemuriene si Atlante, de parca se corecteaza in timp real acele linii energetice ravasite in urma cu mii de ani. Prin noi, cei de azi, prin ancorarea constienta a energiilor si frecventelor noastre, se ancoreaza in acelasi timp si se corecteaza ceea ce a fost gresit prin inconstienta la vremea Atlantidei. Se repara, astfel, liniile temporale ale Pamantului, (inclusiv la ora actuala se reconfigureaza rapid Liniile Ley ale Pamantului), si se sterge incet si sigur probabilitatea reproducerii aceluiasi tip de incident. Cristalele Atlante au fost active o buna parte din Februarie, si vor continua sa emita puternic si in Martie, intr-un unison vindecator cu cristalele Lemuriene, si implicit cu micro-cristalele din corpul nostru, cu chakrele noastre christaline si cu intreaga structura a Corpului nostru Christalin.

O data intrati oficial in energia lunii Martie, am putea simti, pe de o parte, ca lucrurile se mai domolesc, se mai incetinesc putin fata de cursa nebuna in care am inceput anul, ca si cum incepem sa ne asezam in sfarsit pe drum... pe de alta parte, este iminent ca ceva maret sa se intample, in viata fiecaruia. Nu pot spune ce anume, pentru ca tine foarte mult de nivelul de perceptie al fiecaruia, precum si de nivelul de evolutie al fiecaruia. Dar cert este ca se va simti, in mod clar, ca un nou inceput. Unii ar putea simti, efectiv, ca li s-a daruit o noua viata. Altii ar putea simti recunostinta nemasurata pentru (re)dobandirea maiestriei propriei puteri in propria viata de Fiinta Suverana. In vietile unora ar putea aparea evenimente neasteptate (de ordin social, financiar, familial, profesional, locativ etc) care sa-i faca sa constientizeze, spre sfarsitul lunii sau chiar in lunile urmatoare, ca (1) a fost dintotdeauna scris sa se intample asa, si ca (2) aceasta este calea mea, iar acum daca Dumnezeu/Universul m-a reorientat pe cale, (3) este datoria mea sacra, fata de mine insumi, sa-mi asum Calea si sa ma ridic spre Maiestrie.

Revenind un pic la radiatiile gamma mentionate mai sus, voi completa tabloul mentionand ca, desi au un aport fantastic in evolutia noastra la nivel individual si planetar, “atingerea” lor se poate simti adesea inconfortabila. Rolul lor este sa “impinga afara” orice este invechit, stagnant, inoportun. Efectul acestor infuzii cosmice este ca ne ajuta sa constientizam fix acele locuri care ne dor cel mai tare, fix acele tipare care ne impiedica evolutia si pe care inca le caram dupa noi, fix acele blocaje pe care mereu evitam sa le vedem, sa le rezolvam, doar-doar or tacea din gura. Mno, acum e cam al 13-lea ceas in care este urgent si imperios necesar sa ne ocupam, constient, de tot ceea ce “tipa” in desaga cu blocaje, personale si mai ales ancestrale.

Am observat in ultima luna un curent foarte puternic evolutiv care cerea purificarea lineajului genetic, ancestral. Un viitor luminos are nevoie de radacini sanatoase. Si, in asentiment cu ritmul naturii, aceasta este ora cand plantele incep sa-si intinda radacinile in pamant, pentru a prinde putere, pentru a se stabiliza, a se ancora, urmand apoi ca, o data cu primele raze de soare (dupa 19 Martie, sau dupa intrarea oficiala in semnul Berbecului, semnificand si inceputul anului astrologic), sa inceapa sa-si intinda si ramurile, sa-si deschida frunzele si sa primeasca o noua viata. La fel cum, in agricultura, pentru a vedea primele plante incoltite in luna martie, este nevoie sa facem niste lucrari de pregatire inca din februarie, tot asa si noi, ne primenim pe interior, curatam tot gunoiul de peste iarna, de peste ani si de peste generatii, pregatindu-ne sa ne deschidem pieptul, sa tragem o gura de aer si sa pasim inainte. Daca un lucru e clar in realitatea fizica, acela este ca nu ai unde fugi, pentru ca te prinde din urma. Lucrurile de care fugi cel mai mult, sunt de fapt in tine. Intra in interior si rezolva cu tine mai intai treburile organizatorice, pentru ca apoi sa poti porni cu forte proaspete la drum.

Martie ne ofera un spectacol al inceputului. Ceva maret in viata fiecaruia, un proiect aprobat, o noua prietenie, o noua idee aplicata, o noua stare de sanatate, un nou obicei sanatos in rutina zilnica, o veste de avansare, o veste de relocare, nevoia de a schimba radical ceea ce anul trecut pe vremea asta era inca foarte acceptabil, ori ceea ce inca cu o luna in urma era complet acceptabil. Pur si simplu, in masura in care “Lumina” din “Cer” se schimba, se schimba si se recalibreaza si creierul nostru, si ADN-ul nostru, intregul nostru sistem de perceptie – implicit, intreaga noastra realitate. Unii ar putea simti nevoia sa se apuce de renovari, altii ar putea simti nevoia sa calatoreasca in locuri in care n-au mai fost niciodata si care simt ca le-ar putea aduce un impuls de crestere sufleteasca. Unii s-ar putea apuca (daca n-au facut-o deja din ianuarie/februarie) de un nou curs, o noua scoala, de studiul unei noi discipline, sau de aplicarea unei noi discipline in viata lor, care ar putea sa-i propulseze mult mai usor si mai rapid prin viata. Intuitia-mi sopteste ca dupa 19 Martie am putea vedea cele mai inedite rezolvari, vindecari, vesti, demersuri, aplicari.

O data ce pasiti in energia motrice si motivanta a lui Martie, nu priviti inapoi. Nu va ganditi de 7 ori la ce va doreati anul trecut pe vremea asta, sau la ce va imaginati acum 7 ani ca veti face “cand veti fi mari”. Doar mergeti cu valul energiei si spuneti DA vietii. Va veti putea da seama din mers, pe parcurs, pana prin luna septembrie-octombrie, daca aceasta cale care se desfasoara sub picioarele voastre este ceea ce vi se potriveste, si ce mai puteti recalibra in voi ca sa fie totul cat mai bine, cat mai usor, cat mai fluid. Orice veti constata pe parcurs ca nu e armonizat, veti avea sansa sa corectati din mers pe parcursul anului, pana in octombrie, cand se da o noua strigare. Nu spun sa va aruncati cu capul inainte in inconstienta, desigur, ci doar sa nu va mai opuneti lucrurilor evidente care incearca sa de desfasoare in viata voastra, si care au nevoie doar de colaborarea voastra activa.

Nu stiu cum a fost cu iubirica in februarie, dar tind sa spun ca pentru majoritatea, masura cu care au simtit/primit dragostea din exterior, a fost doar o oglinda perfecta a masurii cu care fiecare se respecta, pretuieste si iubeste in interior. Nu ca n-ar fi general valabila afirmatia mereu, dar parca in acest februarie lucrurile au fost putin izbitoare, uneori chiar aparand frustrante diferente intre asteptari si rezultate... In Martie, toti aceia care considerati ca parca nu ati primit suficient, sau ca nu primiti suficient de fel in ce priveste iubirea, atentia si sprijinul partenerului, veti decide brusc si hotarat sa faceti ceva semnificativ pentru voi, poate ceva ce va doreati de multa vreme, ceva care sa va creasca stima de sine, astfel incat sa ajungeti sa va pretuiti interiorul si exteriorul deopotriva. Va veti iubi mai mult si mai mult, cu masura cu care reusiti sa va aduceti vibratia corpului fizic si cea a corpului energetic la unison.

In luna Martie este recomandat sa lucram cu Arhanghelul Ariel (pe care multi il percep de esenta feminina). Ariel ne poate ajuta in a ne stabiliza energiile, in a ne ancora si racorda la energia Pamantului, plantelor, animalelor, si nu in ultimul rand, pentru a ne ajuta sa ne racordam la frecventa de materializare a rezultatelor in planul fizic. Ritmurile naturii care renaste ar putea sa ne ajute si sa ne propulseze si pe noi, in ritmurile trepidante ale manifestarii.

La vesela primavara si la minunata manifestare!


Daca ti-a placut articolul, impartaseste-l cu prietenii sau da-ne un LIKE!

Sursa foto 1: http://mitsloan-ldweb1.mit.edu/newsroom/articles/probing-the-origins-of-happiness/
Sursa foto 2: https://chaseyourdarling.com/2016/09/22/star-child-diaries-full-moon-recovery-and-transitional-manifesting/
Sursa foto 3: https://www.almanac.com/content/first-day-spring-vernal-equinox


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TATAL NOSTRU – ce se intampla cu adevarat atunci cand o rostim? Implicatii energetice si spirituale

Lumea vazuta prin lupa lui Dumnezeu, sau despre tranzitul lui Jupiter prin Case

LET GO AND LET GOD: Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 si ce aduce ea fiecarui semn zodiacal