Devenind Schimbarea. Armonizarea Masculin-Feminin. Taramul tuturor posibilitatilor



Mai poate fi Poarta către manifestarea celor mai frumoase vise ale tale, precum și a celui mai înalt potențial. Depinde doar de tine și de capacitatea ta de a ANCORA Divinul în Uman. E vorba despre a abandona lupta, și a Accepta Fluxul, Armonia, Curgerea universală.
Mai poate fi o perioada serenă, sau una copleșită de stress. Depinde de tine. Depinde fix de capacitatea ta de abandonare în Fluxul divin, și de capacitatea ta de a percepe Perfecțiunea, Armonia și Iubirea in tot ceea ce este, asa cum este - sau, de alegerea ta de a te lăsa năpădit de știri, evenimente exterioare, termene artificiale, supra-încărcare cu sarcini.


Luna aceasta, tu ești Magicianul, tu ești cel care ai puterea de a alchimiza lucrurile din viata ta, și tot tu ești cel care ai puterea sa alegi cu ce, cât și cum sa jonglezi.
Pentru fiecare în parte, ori pentru fiecare alternativ sau simultan, poate fi vorba despre foarte multa mișcare, deplasare, întreprinderea și îndeplinirea multor obiective, alternativ sau simultan cu experimentarea profunda a unei stări de serenitate interioară, ca o garanție a Sinelui, a Spiritului, a lui Dumnezeu.

Aprilie a fost pentru mulți începutul unor mari schimbări, chiar dacă poate pe moment nu păreau atât de mari. Aprilie a reprezentat pentru unii acea schimbare de macaz care separa Vechiul de Nou, perspectiva limitată și judicativă de cea deschisa și proactivă. Pentru unii a fost luna în care au luat o decizie interioară, sau poate chiar una exterioară, care le va marca cursul vieții. Pentru alții, acea decizie a fost deja pusa în aplicare.
Si dacă spuneam ca Aprilie este o luna de integrare, în special a acelor aspecte din trecut care au rămas încă valabile în vreun fel (și am convingerea ca v-ați ciocnit de situații, persoane, subiecte sau tipare pe care le credeați deja demult rezolvate/curățate), înțeleg ca fiecare a fost cumva forțat de context sa găsească cea mai buna cale de armonizare a lucrurilor, în modul cel mai amiabil.
In acest sens, Mai poate fi luna în care conștientizăm cu adevărat cum putem lucra cu aceste aspecte deja integrate. Un lucru este necesar sa înțelegem, și anume ca Trecutul nu mai există, în forma în care ne temem de el. El există, doar în măsura în care noi îl ținem activ în gândurile noastre, și prin reacțiile noastre la situații demult încheiate.

Tot ceea ce ai visat, este Timpul tău acum sa începi sa manifești conștient în lumea fizica. Este timpul sa conștientizezi ca Frica ce te bloca, este doar o proiecție a Trecutului deja încheiat într-un Viitor încă necreat, pe care o ții activă doar prin gândurile tale. Este timpul sa conștientizezi ca Frica exista doar dacă ii dai voie, și cel mai bun remediu împotriva fricii este sa treci prin ea, ca să-ți descoperi adevărata putere interioară. Făcând pași pe calea Manifestării, și lucrând activ la ceea ce consideri Visul tău, poate sa îți aducă un nivel de împlinire și satisfacție în viata greu de descris în cuvinte. Ok, nu spune nimeni ca vei parcurge drumul pana în vârful muntelui în aceasta lună, dar cel puțin ai sansa sa valorifici harta la care ai lucrat în aprilie, și sa începi sa pășești pe cărarea de la poalele muntelui, păstrând activa în conștiința imaginea vârfului de atins.


In aceasta Lună, porțile manifestării sunt deschise oricui știe sa valorifice potențialul, să își valorifice talentele, sau să-și depășească fricile. Schimbarea aceea pe care o tot dorim, vânăm sau propovăduim, chiar poate și trebuie sa înceapă acum cu noi.
Luna aprilie ar fi putut fi provocatoare din punctul de vedere al energiilor Feminin - Masculin. Dincolo de provocarea colaborării celor doua sexe, putem vorbi despre cele doua laturi ale Ființei noastre: cea empatică, rezonantă, sensibilă, înclinată către Trecut, și cea activă, constructivă, luptătoare și orientată către Viitor. În luna Mai, am putea vedea o anume reconciliere între cele doua perspective, găsirea unei căi prin care sa manifestăm simultan ambele caracteristici.

Mai poate aduce o anume încetinire a lucrurilor, dar una care ajuta la discernerea stării de fapt, simultan cu o mai profundă capacitate de concentrare asupra obiectivelor.

When the Power of Love
Overcomes the love of power...
Cand Puterea Iubirii
Depaseste iubirea de putere...

Let's dream together a New World...
And manifest it by being Awake.
Haideti sa visam impreuna o Lume Noua...
Si sa o manifestam prin Trezire.

Releasing Ancestral Karma / Eliberarea Karmei ancestrale
Taking true Power back / Recapatarea Puterii adevarate
Exiting the matrix, the old stuck patterns / Ieșirea din matricea veche, din tiparele vechi blocante
Finding Self / Gasirea Sinelui


Tărâmul tuturor posibilităților
Do the Magic for Your Self! / Fa Magia pentru Sine!

Ceea ce ai așteptat, nu mai aștepta, fa! Dieta magica, locuința perfecta, sportul dorit, accesarea jobului visat... Muta piesele pe tabla de joc, pune-te în energia Fluxului Universal și Bucură-te! Nu uita ca Bucuria, Entuziasmul și Pacea interioara sunt etaloanele care îți marchează Calea divină, calea Sinelui.
Proclamă-ți acum Măiestria, nu doar prin cuvinte, și nu prin orgoliu, ci prin faptele tale zilnice și exemplul pe care îl poți stabili în energia Bucuriei, Încrederii, și a respectului de Sine, prin respectarea celor mai înalte valori personale. Este momentul sa fii Maestrul care te-ai născut sa fii, asumându-ți tot ceea ce vine la pachet (și responsabilitate, și invidii, și admiratori și denigratori, și câștiguri și pierderi). Asumă-ți ca nu poți mulțumi pe toată lumea, și nici nu trebuie. Tu ești aici doar pentru a fi în unison cu Sinele tău, și asta e tot ce contează. Nu ai nimic de demonstrat, iar singura mărturie a valorii tale sta în propria ta prezență, pe care Dumnezeu a considerat-o necesara și deci utilă. Exiști, deci meriți!

După mai multe luni de curățare, întoarcere, filtrare, reevaluare a unor tipare si situatii vechi, avem acum sansa sa intram in culoarul de manifestare Mai-August, (inceput de fapt deja din Aprilie, care a fost o luna de trecere) printr-o asumare deplina a ceea ce suntem, printr-o acceptare interioara a potențialului nostru real. Poate în ultimele luni ai lăsat balta programul tău de întreținere. Este acum momentul să-l reiei. Poate începusei o practica zilnica spirituala, și ai abandonat-o pe traseu. Este acum momentul sa semnezi contractul cu devenirea ta, cu exprimarea ta, cu tot ceea ce ești.
Este acum momentul sa te aliniezi cu cel mai înalt Adevăr al tău. Dacă ai renunțat, ia-o de la capăt, acum va fi mai bine. Nereușitele trecutului au rolul de a fi... în trecut. Acum... E Acum. Este o alta Realitate, pe care tu ți-o creezi Conștient. Atât defectele, cât și calitățile tale, sunt divine prin design. Toate au un sens I un rost. Tu l-ai descoperit?

Mare parte din blocajele pe care le crezi responsabile pentru nereușitele tale, sunt de fapt ținute active doar de mintea ta. Ce ai face dacă nu ar exista acele presupuse blocaje? Cum ar fi viata ta dacă ai putea face ceea ce-ți dorești cu adevărat? Începe acum sa te comporți ca și cum aceasta este singura Realitate valabilă, aceea în care toate lucrurile sunt posibile.
A fi în aliniere cu cel mai înalt Scop al tău, și cu cea mai înaltă Chemare a Sufletului tău, asta înseamnă să te aliniezi la Sursă!




Sursa foto 1: https://www.glamsci.org/glamblog/2017/05/17/the-multiverse-the-infinate-possibilities
Sursa foto 2: http://www.4000saturdays.com/blog/in-a-world-of-infinite-possibilities-there-is-no-space-for-the-impossible/
Sursa foto 3: https://www.montagemagazine.com/lifestyle/infinite-possibilities/
Sursa foto 4: https://www.oraclegirl.org/dloads/infinite-possibilities

Daca ti-a placut acest articol, impartaseste-l cu prietenii sau da-ne un LIKE!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TATAL NOSTRU – ce se intampla cu adevarat atunci cand o rostim? Implicatii energetice si spirituale

Lumea vazuta prin lupa lui Dumnezeu, sau despre tranzitul lui Jupiter prin Case

LET GO AND LET GOD: Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 si ce aduce ea fiecarui semn zodiacal