RAPORT ENERGETIC IUNIE 2019


Dragilor, traim o perioada epocala. Ce spun eu? Cosmica, universala, uluitoare... Acestea sunt timpurile pentru care atat de multi am ales sa ne incarnam acum pe Terra.

Pamantul se schimba, viitorul suna bine. Schimbarile pe care atat de multi le simt, le experimenteaza, fac parte din "crearea si manifestarea realitatii" in plan fizic. Accelerarea energetica a procesului de materializare  este atat de evidenta, si atat de puternica, incat tot mai multi oameni neincrezatori incep sa creada in realitatea schimbarii dimensiunilor. Procesul de trezire este, acum, probabil la cel mai accelerat ritm de pana acum.

In vietile multora se produc multe schimbari, si schimbarile abia incep... Foarte multi experimenteaza schimbarea tiparului de alimentatie, nu ca ar fi prima oara, dar de data asta e serios... Precum o femeie gravida care se trezeste mancand alimente care inainte nu-i placeau, sau despre a caror existenta nici nu era interesata... Si este nevoie de aceste schimbari alimentare, fie ele temporare, pentru ca intr-adevar NASTEM O NOUA REALITATE. Si daca veti intreba ce treaba are realitatea cu mancarea, pai...are... Pentru ca mancarea este purtatoare de informatie, si noi de fapt lucram la nivel informational. Energo-informational. Culegem informatie si energie, cream pe baza informatiei si a energiei. A energiei purtatoare de informatie, si a informatiei creatoare de energie.


Stabilizarea regimului alimentar al fiecaruia se realizeaza in momentul in care realitatea creata se stabilizeaza intr-o forma acceptabila in care poate sa ruleze. Dar cum am intrat in epoca transformarilor uraniene...cu Uranus in Taur pentru urmatorii 7 ani, ne putem astepta la o continua accelerare/dinamizare a proceselor stagnante, ne putem astepta la redefinirea  conceptului de siguranta si de stabilitate, acestea trebuind  sa fie valori interioare in primul rand, si mai putin de cautat in exterior.
Flexibilitatea formelor fixe este o directie importanta. Abilitatea de adaptare la nou, la neasteptat, la schimbarile de plan. Vorbim despre o noua intelegere a conceptului de limite sau granite, fie ele personale, statale, sau de orice alt fel. In paralel cu miscarea principala ce se desfasoara in Capricorn, respectiv intalnirea dintre Saturn, Pluton si Jupiter, ce se perfecteaza in ianuarie 2020, dar care este deja activa, putem vorbi despre o noua interpretare a structurilor organizatorice, o nevoie sporita de reglementare si disciplina interioara, o nevoie de a structura mai clar si mai corect acele lucruri care se desfasoara pe sectorul Capricornului in viata fiecaruia. Nu ma voi referi la granite de stat si reformarea sistemului, pentru ca exista destul material pe aceste teme. Ma voi referi doar la aspectele interioare care se pot manifesta in viata particulara a fiecaruia. In functie de casa astrologica specifica in care se produce tripla conjunctie in harta fiecaruia, putem intelege aspectele mentionate mai sus intr-o nuanta particulara pentru fiecare.

Insa, la un nivel general, putem spune urmatoarele:

Capricornul guverneaza oasele si scheletul in general. Este deci posibil sa experimentam diverse dureri specifice de oase, insa scopul per ansamblu al acestor manifestari nu este sa ne faca mai bolnavi, ci tocmai sa curete de la cel mai profund nivel tiparele ancestrale invechite. Oasele stocheaza informatia primordiala a vietii, memoria strabunilor, frica pentru supravietuire, intelepciunea emotiilor deja traite. Oasele exprima siguranta si stabilitatea, la modul ideal cea care este, sau cel putin cea care ar fi dorita. Lipsa de siguranta din interior si lipsa de stabilitate in fiinta se transcrie ca dureri diverse de oase si somatizari dintre cele mai diverse de tin de schelet. Asadar, inainte de a va infunda cu medicamente si inainte de a va arunca la o operatie chirurgicala ireversibila, explorati mai intai profunzimile voastre emotionale, vindecati-va trauma la nivel celular, la nivelul pachetelor informationale stocate in ADN-ul vostru, faceti pace cu Sufletul vostru, si doar mai apoi evaluati necesitatea metodelor invazive.
Daca vorbim despre granite insa, nu putem sa nu aducem in discutie pielea si starea ei, pielea fiind organul cel mai intains din corp, care reprezinta bariera noastra de protectie, in plan fizic, intre noi si ceilalti. Pielea ne mentine granitele sanatoase. Cand acestea incep sa fie incalcate, pielea incepe sa manifeste iritatii, inflamatii, diverse simptomatologii, care sa dea de inteles ca o bariera sanatoasa a spatiului personal a fost incalcata. Inainte de a apela la medicamente chimice, care nu fac decat sa bage inauntru starea de inflamatie, verificati in interiorul vostru ca limitele personale sa fie in primul rand constientizate, exprimate si respectate.

Revenind la schimbarile noastre energetice, voi spune "Bucurati-va!", caci acestea sunt timpurile pe care le asteptati. Creatia voastra, preferabil constienta, incepe sa se manifeste vizibil in plan fizic. Cu Uranus de partea noastra, aceste procese vor continua sa se accelereze si sa se manifeste intr-un mod revolutionar, fabulos, expansiv, si intotdeauna spre evolutia noastra.

Iar nevoile alimentare specifice pe care le simtim in aceasta perioada, si care parca nu pot fi controlate printr-o dieta stabilita intentionat, pentru ca "se cer" din interior, de la nivel de ADN... acestea sustin crearea unui Nou Corp, a unei intregi Noi Realitati. Construim clipa ce clipa, in stare de veghe sau in stare de somn, Realitatea pe care o sadim in manifestare pentru noi si pentru Noul Pamant.

Oboseala teribila pe care multi au simtit-o in ultima perioada are a face cu acest proces intens de Constructie. Nu doar pentru ca e Saturn retrograd... Haha... Da, e o planeta grea si perioadele sale de retrogradare pot aduce oboseala fizica accentuata. Dar mai mult decat atat, se simte la nivel fizic cum energia noastra din planul acesta nu-prea-constient in care ne preumblam zilnic, ca niste zombie aruncati de soarta, se transfera incet-incet, si in cantitati masive, catre un plan ultra-constient, care pentru multi incepe sa iasa de dupa "văl", iar pentru altii este inca in asteptare. Dar exista. Pentru toti. Este ca si cum, vrem - nu vrem, stim sau nu stim, Sinele nostru universal lucreaza pentru ridicarea acelui văl de inconstienta, si pentru manifestarea fizica a Realitatii noastre ascensionate. 

In Mai s-a produs o reajustare a sistemului nervos (lucru care, evident, nu se rezuma doar la intinderea acestei luni. Lucrurile acestea sunt intr-un continuum flow). Foarte multa ajustare fizica de asemenea. Multi dintre voi ati simtit foarte multa tensiune musculara, in special in zona umerilor si a gatului, precum si in alte zone din corp. Ni se indica (DIN NOU!) sa ne Aliniem la Adevarul superior, si in primul rand la Adevarul nostru interior. Sa fim mai Aliniati cu Realitatea profunda a Fiintei noastre Divine.
De asemenea, poate ati mai inregistrat tiuituri in urechi, presiune in crestet, reprize de "tremurat" de parca vibreaza patul sub voi, sau senzatia clara ca tocmai a trecut un val energetic peste voi sau prin voi. Lucrurile astea au inceput prin aprilie, in mai a fost o continuare, si cu siguranta nu se opresc aici. Asa cum am mai spus, suntem in mijlocul unei recalibrari profunde si totale, atat a matricii corpului fizic, cat si (in primul rand) a celui energetic, cat si a intregii Vieti. Aceasta pleiada de schimbari va continua in acest ritm ametitor pana prin septembrie-octombrie.

Pentru a tempera si contrabalansa un pic impactul acestor energii schimbatoare, este nevoie sa va impamantati periodic, chiar si de cateva ori pe zi, sa va curatati periodic, chiar si de cateva ori pe zi, si sa va Ancorati in Sinele vostru Inalt, pentru a va reaminti periodic de directia pe care doriti sa o urmati si de rostul vostru aici.


Energia lui iunie aduce tema Instalarii Noutatii. Este luna cand se "impamanteneste" realitatea care a patruns, mai tiptil sau mai evident, inca de pe la aprilie incoace. O Renastere intr-o noua Realitate, la care am muncit ani de zile, constient. Efortul mentinerii Constientei nu s-a terminat, si probabil nu se va termina niciodata. Doar ca, pe masura practicii, efortul se transforma in obisnuinta, si obisnuinta in placere.

Un lucru pe care trebuie sa-l intelegem, este ca lucrurile nu ni se intampla. Ci ca lucrurile le cream sau le atragem. Schimbarile pe care le experimentam sau pe care le vom experimenta in continuare, sunt atrase, produse si asumate - cel putin la nivel de Suflet. Iar ca sa nu intram pe frecventa de panica si frica, este bine sa ne centram in esenta noastra cea mai profunda, sa ne aliniem pe frecventa Sufletului, si sa primim totul cu bucurie. Sa intelegem ca aceasta versiune de manifestare a fost creata sau co-creata chiar de noi.

 Dincolo de schimbarea exterioara, aprofundati natura subtila a schimbarii voastre interioare.
Daca am inceput anul cu o gramada de curatare pe trecut, evaluat acum ce s-a schimbat in voi, in modul de perceptie al lucrurilor. Care este acum perspectiva voastra asupra prezentului si asupra viitorului?
Cum relationati acum cu visele voastre?
Cum relationati acum cu realitatea?
Cum evaluati acum distanta dintre  visele voastre si realitatea voastra?
Universul este darnic anul acesta. Este un an al Abundentei. Spiritul este abundent. Abundenta este substanta Universului care va inconjoara din toate partile.
Care este acum relatia voastra cu Abundenta?
Care este acum relatia voastra cu Spiritul si cu Universul.

DREAMS DO COME TRUE. But it's OK to work for them.
VISELE DEVIN REALITATE. Dar e in regula sa lucrezi pentru ele.

Visele se indeplinesc. Dar este complet acceptabil sa lucrezi pentru ele.
Visele nu pica din Cer (decat uneori). In realitatea materiala, noi trebuie sa facem pasii catre indeplinirea lor. Iar a face pasi in directia ghidata de inima noastra reprezinta garantia ca Universul va pune umarul la indeplinirea obiectivelor noastre.

Se simte la nivel general tendinta naturala ca fiecare sa-si creeze un nou template, un nou pattern pentru noua realitate pe care si-o construieste. Keep the vibes up! And assume your creation!

Exista un aspect pe care vreau sa-l discut dintr-un punct de vedere inalt energetic. Tumultum de activitati umane, multitudinea de procupari, amplifica sentimentul de grabire a timpului. Insa, accesarea starii noastre interioare fundamentale multidimensionale, poate armoniza fluxul temporal individual. Ce incerc sa spun este ca, din punctul focal interior, crearea unei realitati multidimensionale, a unor linii temporale individuale si a unui flux temporal individua - ar trebui sa fie o joaca de copii.

In anii timpurii ai trezirii mele energetice, se vorbea mult despre "a fi un Canal". Inteleg acum acest concept printr-o viziune fenomenala: intregul meu corp, intreaga mea fiinta, devenind un calan de lumina auroe care curge precum o cascada rotitoare...Fix precum coloana unei tornade, ca tot a devenit atat de la moda in ultimul timp. Palnia de jos cu deschidere spre sol, unindu-se cu Pamantul. Palnia de sus, deschisa spre Cer. Intregul meu Corp, un Canal sacru prin care informatia, energia, lumina, iubirea, constiinta si intelepciunea Universului se ancoreaza in planul fizic Acum.
O intreaga Realitate se descarca si se ancoreaza prin fiecare dintre noi acum. Onorati acest proces cu constienta voastra.

Pentru multi luna Mai, care a fost despre Ancorare, Ancorarea noilor Realitati, este posibil sa fi parut mult mai..."fizica", cu o natura mult mai practica. Este posibil ca, pe parcursul lunii Mai, unii dintre voi sa fi avut senzatia ca ghizii vostri inalti v-au parasit sau ca poate e ceva in neregula cu voi de nu mai reusiti sa accesati atat de usor starile inalte sau foarte eterice. Vestea buna este ca nu era nimic in neregula cu voi. Era doar nevoie de o natura mult mai fizica a manifestarii intregii voastre realitati, pentru ca aceasta sa se poata "impamanta" in planul fizic. Vestea buna este ca din iunie incolo veti simti nu doar ca va revin capacitatile energetice, ci va veti bucura chiar de descoperirea unora noi. Calupurile de informatie s-au descarcat si sedimentat de-a lungul lui aprilie si mai, iar din iunie pana la sfarsitul verii veti avea nenumarate sanse si ocazii in care sa descoperiti cu ce daruri noi ati fost inzestrati recent. Fiecare pe masura propriei evolutii, si pe masura Caii voastre asa cum v-a fost ea insuflata de Sinele Inalt. Este posibil ca multi dintre voi  sa aveti brusc constientizarea  si intelegerea si acceptarea faptului ca, o anume trasatura sau capacitate pe care inainte o considerati un defect, este de fapt un foarte mare dar de la Univers. Secretul sta in faptul ca ati putea in sfarsit intelege, in ce fel acest dar va poate servi pentru cea mai inalta evolutie a voastra, si in ce fel ati putea servi binele mai inalt al omenirii si al planetei.

Iunie este o luna de Re-Nastere. Este o luna de Re-Configurare. Este o luna in care aveti ocazia sa va Re-Scrieti destinul, viata. Este momentul sa va instalati constient in dimensiunea voastra divina, si sa incepeti sa o manifestati plenar in planul fizic. Este dreptul vostru divin la Abundenta, la Armonie, la cea mai inalta evolutie si sincronicitate in viata voastra. Pur si simplu s-au deschis (in sfarsit) portile pentru ca sa va aratai exact asa cum sunteti. Adica divini. Au trecut vremurile cand va rusinati de preferintele voastre spirituale, sau de cautarile voastre divine. Au trecut vremurile cand va lasati intimidati pentru ca sunteti "ciudat", cand de fapt erati doar extra-senzitiv. Divinitatea se ancoreaza in planul fizic prin fiecare dintre noi, doar daca ii dam voie sa se manifeste, doar daca ne dam voie sa ne manifestam asa cum suntem de fapt, cu toate darurile divine la pachet.

"The fast and the furious" ar fi o metafora buna :))) pentru curentul ascensional al lunii iunie... pentru ca viteza cu care se produc evenimentele , fie ele interioare sau exterioare, este cel putin constanta sau in crestere :) ... da, stiu ca va doriti ca totul sa se intample mai repede :))). Partea draguta din toate tornada asta energetica si informationala este ca... se accelereaza si evolutia! Si tot ceea ce vine val-vartej peste noi, desigur cerandu-ne, dupa cum ne-am obisnuit deja, flexibilitate, capacitate de ajustare si abandonarea in fata ghidarii divine, are meritul de a ne slefui capacitatile si capacitatea generala de a ne crea propria armonie in mijlocul unui flux turbulent. Schimbarea rapida aduce vindecare profunda, iar provocarea starneste motivatia interioara. Daca niste lucruri sau situatii v-au enervat, si le-ati tot tolerat intr-o forma deranjanta pana acum, le cam vine vremea sa fie reparate urgent si din mers. Este ppsobil ca o "furie" de fond sa se ridice ca element motivational, care sa stimuleze un nou progres.

Iunie este timp de vindecare, ...este luna Racului, este timp pentru vindecare profunda emotionala...
Ce ai face diferit in viata ta acum?
Pana unde ai merge ca sa-ti indeplinesti visele si dorintele profunde?
Pana unde ai merge ca sa-ti implinesti chemarea launtrica a Sufletului?
La ce ai fi dispus sa renunti, cat ai fi dispus sa platesti, cat ai fi dispus sa muncesti?
 - dar si:

Cat de mult ai putea sa iubesti ceea ce faci?
Cat de multa daruire ai putea sa pui in opera ta?
Cat de multa comuniune cu Spiritul ai putea sa manifesti pe termen lung?
Cat de multa pasiune ai putea sa izvorasti in tot ceea ce manifesti...?

Cat de mult iti doresti schimbarea de care fugi?

Cat de tare fugi de schimbarea pe care ti-o doresti?

La nivel profund, este amuzant ca noi toti sustinem ca asteptam "marea schimbare", stim (la un nivel constient sa zicem) ca traim schimbarea veacurilor...insa cand vine vorba de mici modificari in rutina noastra zilnica, deja o luam razna si suntem in stare sa ne blocam tot procesul evolutiei pentru niste fleacuri...

Anul aceata este un an in care se concretizeaza multe... completari, impliniri de destin, impliniri de proiecte, asumari de cale, posibil chiar finalizari de traseu pentru a fi directionat pe un traseu nou... impliniri pe care le tot amanati...

Propunerea si sugestia este ca acum sa CREATI CONSTIENT ceea ce doriti sa experimentati in viata voastra in continuare, cel putin in urmatorii 7 ani. Sa nu va mai lasati prinsi in comoditatea zonei de confort, asumandu-va ca nimic nu se intampla si e ok asa... sa nu va mai cramponati in toate motivele exterioare ce va servesc de pretext pentru a va amana la nesfarsit implinirea si fericirea care va sunt la un pas distanta...

Vreti sa traiti o viata printre zane magice? Atunci cultivati magia cu tot sufletul vostru.

Vreti sa traiti o relatie implinitoare emotional? Atunci fiti blanzi cu emotiile voastre.

Vreti sa traiti abundenta? Atunci practicati daruirea si starea de recunostinta si de prea-plin.

Fiti, la un nivel constient, motorul perfectiunii vietii voastre. Ramaneti fideli credintelor voastre cele mai inalte si respectati-va valorile pentru care ati luptat. Nu e nevoie ca lucrurile sa mearga intotdeauna exact asa cum v-ati imaginat voi ca ar trebui sa mearga, si nici nu inseamna ca Universul sau Dumnezeu va trage teapa. Inseamna doar ca Universul Inteligent va aranjeaza calea spre cea mai rapida evolutie, urmand poate un alt parcurs decat in scenariul intocmit de mintea voastra.


RISE HIGH!





Daca ti-a placut articolul, impartaseste-l cu prietenii sau da-ne un LIKE!!













Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TATAL NOSTRU – ce se intampla cu adevarat atunci cand o rostim? Implicatii energetice si spirituale

Lumea vazuta prin lupa lui Dumnezeu, sau despre tranzitul lui Jupiter prin Case

LET GO AND LET GOD: Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 si ce aduce ea fiecarui semn zodiacal