ENERGIILE VERII 2019



Dragilor, suntem intr-un an el Eliberarii, al eliberarii din corzile trecutului, din traumele trecutului, un an al invatarii despre cum sa fim cu adevarat Creatori ai unei Realitati conforme cu cea mai inalta Vibratie a noastra. Este un an extraordinar, al eliberarii din toate programele de operare nefunctionale, redundante, inutile, limitative, blocante etc., dar este desigur de inteles ca toate acestea nu se intampla chiar de la sine, ci cu putina asumare din partea noastra. Avem, din plin, intreaga sustinere de la Ghizii de Lumina, de la Ingeri, de la Maestrii Ascensionati, de la toti ghizii nostri din taramurile inalte si de la Echipa noastra personala. Mult mai mult decat in alti ani, se simte cu adevarat aceasta sustinere, la moment, la cerere, fiind prompti in raspunsurile si ajutorul lor.

Ce este remarcabil in acest interval de “timp”, este tocmai convergerea tuturor timpurilor lineare intr-o singura curgere multidimensionala a Timpului interior, precum si convergerea tuturor dimensiunilor exterioare intr-un singur flux multidimensional al dimensiunii generate sau sustinute de noi din interior.

Asa cum am explicat in Cartea mea (VIBRATIA - Calea catre Sine), cartea dictata de Sinele Inalt, dimensiunile in care functionam nu sunt un apanaj exterior. Nu asteptam sa vina la noi o dimensiune, nu asteptam sa plece de la noi o alta dimensiune. Mi s-a aratat pe viu cum generam “dimensiunile” despre care vorbim. Da, intr-un plan mental vorbind, ele reprezinta limita sau deschiderea constiintei noastre, capacitatea noastra de acceptare, de perceptie si de creatie a unui univers specific noua, individual. Mai spunem ca, la ora actuala, Pamantul ca planeta este deja trecut pe de-a-ntregul in 5D, si este doar o optiune a noastra personala daca alegem sa mai functionam in preceptele si conceptele 3D, adica sa tinem cu dintii de ceea ce este vechi, de ceea ce stiam odata, de ceea ce functiona candva etc.

La nivel micro insa, la nivel individual, noi suntem Generatorii Realitatii noastre, prin prisma propriei noastre Vibratii. Tot asa cum, atunci cand ne rugam, universul nu raspunde la cuvintele noastre, ci la emisia noastra vibrationala, tot astfel universul croseteaza pentru noi, in jurul nostru, o serie de evenimente, persoane, ganduri, senzatii etc. care sunt conforme cu emisia noastra vibrationala. La modul cel mai concret, noi generam “dimensiunea” in care locuim prin campul nostru auric, si mai precis decat atat, prin emisia noastra energetica de la nivelul chakrelor (centrii energetici ai corpului).

In paranteza fie spus, chakrele noastre nu sunt doar canale prin care facem un schimb de energie vitala si cosmica cu universul, ci reprezinta si niste adevarate “furnale” de creatie, din care se genereaza dimensiuni, realitati, mergand pana la intregi galaxii… dar despre asta vom vorbi alta data.

 In prima parte a acestei veri, tema de lucru pentru noi a fost “crearea de timp nou”, sau schimbarea perceptiei si acceptarii noastre despre timp. Despre acest lucru am scris aici (Calea pentru a crea Timp nou). Upgrade-ul relatiei noastre cu timpul linear este esential in conectarea cu taramurile subtile mutidimensionale. Este nevoie sa intelegem ca raportarea noastra la timpul linear este un concept limitat, la fel cum intreaga noastra raportare la linearitatea propriei fiinte este un concept limitat si limitativ.

Vorbeam aici (Integritate versus Compromis) despre a fi in integritate si despre a nu ne mai ascunde in compromis, aceasta fiind a doua tema a verii. Integritatea cu sine si incetarea programului in care ne mintim singuri ca “merge si asa”, ne ajuta sa ajungem la o acceptare mai “neutra” a lumii din jurul nostru si chiar din noi insine. Acceptarea dintr-un punct de neutralitate si non-judecata ne ajuta sa primim viata asa cum este, realitatea asa cum se desfasoara, si inclusiv ne permite sa vedem mai usor darurile pe care universul le presara in calea noastra, sa primim mai usor persoanele potrivite in viata noastra, sa invatam mai usor lectiile momentului.

Ce se construieste Acum este nu doar o Noua Lume, ci si un Nou OM, o noua fiinta multidimensionala. La nivel mai inalt privind lucrurile, suntem pionierii unei noi rase „umane“, a celei mai evoluate si mai inalte si mai complete rase care a trait pana acum pe Pamant. Acordati-va asadar “Timpul” interior de care aveti nevoie, aveti rabdare cu voi insiva, fiti intr-o atitudine receptiva si permisiva, pentru a putea descoperi ce se deschide nou in voi, ce noi capacitati de a percepe lumea va sunt acum oferite. De-a lungul ultimelor luni, cu oarecare intermitente, martie/aprilie-iunie, am tot descarcat pachete informationale noi, ale caror Coduri de Activare abia acum incep sa se deschida, iar pana pe la jumatatea toamnei multi dintre noi le vom fi accesat deja in plan constient.

Din acel spatiu de neutralitate si non-judecata fata de tot ce exista si fata de tot ce ne inconjoara, inclusiv fata de tot ce ni se intampla, putem primi totul fara frica, fara etichete, nu mai intram automat in modul de auto-protectie prin inchidere, sau de respingere, sau de atasament, sau de agresiune/victimizare. Totul este asa cum este, pur si simplu este, si este bine asa cum este. Totul este divin orchestrat, iar judecata noastra este doar o cale de a ne limita potentialul de crestere. Suveranitatea noastra ca Fiinte integre si intregi presupune inclusiv aceasta capacitate fantastica si uluitoare de a “jongla” cu toate conceptele, cu toata materia, cu toate dimensiunile, cu toate actiunile si fiintele din jurul nostru, din postura de observator universal, din postura de Fiinta Maestru.


Dati-va voie, la acest moment, in luna iulie (si nu numai), sa vi se deschida barierele mintii, sa vi se deschida zagazurile inimii, permiteti fluxurilor planetare si energiilor cosmice sa va curate profund pana la nivel celular si de ADN toate tiparele blocate, toate programele invechite. Da, astfel de curatari masive si profunde se resimt la nivel fizic, dar si emotional si energetic. Da, fiind evenimente care se produc in jurul semnului Capricornului (Eclipsa de Luna din 16 iulie din Capricorn, alaturi de Pluto, Saturn si Nodul Sud), poate avea influente profunde asupra sistemului osos – oasele fiind depozitarele memoriilor ancestrale si a cunoasterii stramosilor nostri inca de la inceputul existentei rasei. Este posibil de asemenea sa resimtim curatari la nivelul dintilor, unghiilor si chiar al parului, si nu in ultimul rand la nivelul pielii, toate acestea fiind extensii in care corpul stocheaza informatia, programele, dar si toxinele, astfel incat o purificare a lor este profund necesara. De asemenea este posibil sa resimtim oarece tulburari digestive sau o fluctuatie a nivelului de energie per total, si este in regula sa ne oferim rabdare, liniste, odihna atat cat cere corpul, suplimente naturale daca este nevoie (vitamina C, spirulina, chlorella, calciu, rhodiola etc), hrana usoara de care simtim nevoie, sau chiar alimente “ciudate” pe care corpul nostru le cere acum…

Dati-va voie sa SIMTITI adevarul si realitatea in voi, in corp, si sa “analizati” ceea ce vine spre voi nu prin intermediul mintii, ci prin intermediul Sufletului. Mintea este un instrument minunat dar limitativ, caci in momentul in care incepe sa catalogheze si sa puna etichete, deja va restrange aria de perceptie si de acceptare.

Pana la finalul lunii iulie (dar nu numai), puteti primi insight-uri si viziuni atat din trecutul vostru, din aceasta viata sau din alte vieti, cat si din viitorul vostru potential. Primiti-le, in relaxare si receptivitate, lasati-le sa se desfasoare in voi, in campul vostru, si permiteti universului sa va ghideze primii pasi mici in directia indeplinirii lor. Este posibil ca, pentru prima oara dupa ani de zile de “visare”, sa realizati ca visurile voastre chiar au primit unda verde de la univers, si ca ceea ce inca nu era posibil in urma cu cativa ani, sau chiar anul trecut, acum este mai mult decat binevenit. Pentru ca da, Portile s-au deschis.

Invatati sa discerneti din interior ceea ce este “benefic” sau mai putin benefic pentru voi si evolutia voastra. Lucrati activ din starea de receptivitate si non-judecata la dezvoltarea Pendulului Interior, la dezvoltarea capacitatii de discernere in plan vibrational. Atat Sufletul este multilateral inteligent, cat si corpul vostru fizic – este inteligent si reactiv la cele mai fine frecvente, daca va dati voie sa observati asta. Inteligenta corpului stie daca un aliment va este necesar si benefic sau nu, ascultati-va usoara schimbare de dispozitie si de tonus din corp, veti sti imediat raspunsul. Dati-i o pauza mintii si actionati dincolo de concepte si judecati. Actionati doar din inteligenta nativa a fiintei, care este conectata cu tot ceea ce exista.

Veti avea astfel sansa, din relaxarea interioara si din non-combativitatea mentala, sa va re-acordati (re-attune) intreaga fiinta si intregul sistem de credinte interioare pe frecventa superioara a unei vieti superioare, a unei constiinte elevate, ancorata nu in trecutul fizic al planetei si al stramosilor, cum era pana acum, ci in frecventele inalte emise de Sursa si de catre Univers. Mintea noastra insasi merita sa fie acordata si ancorata in cea mai inalta dimensiune a Sinelui Inalt, in cea mai inalta dimensiune a Constiintei Universale, din care sa-si preia cunoasterea, intelegerea, viziunile, credinta, manifestarea etc.

Daca observati ca va ciocniti de evenimente neplacute recurente, de situatii similare care par sa se repete desi le credeati rezolvate, ei bine, asta ar putea fi sansa din partea universului ca voi chiar sa faceti o curatenie completa in urma voastra, in trecutul vostru, fiind astfel definitiv siguri ca nu au mai ramas “codite” agatate in relatii vechi, in tipare comportamentale preluate in mod nenatural, in frici bazate pe experiente trecute s.a.m.d.


Cum recunoasteti ceea ce e inca de lucrat, de vindecat, de curatat si de eliberat? Sunt acele lucruri care provoaca o oarecare contractare in corp. Orice gand, situatie, emotie, relatie care va aduce in corp si in energie orice cantitate de contractare, de inhibare, orice care va blocheaza respiratia sau care va face sa oftati, orice va aduce o judecata – inseamna ca nu e rezolvat. Ce e de facut efectiv in acest caz, in niciun caz nu e cazul sa le reprimati, sa va invinovatiti, sau sa luati vreun medicament special care sa va ajute sa nu va mai ganditi la ele. Priviti-le din detasare. Acceptati-le. Luati la cunostinta si acceptati existenta lor in voi sau in viata voastra. O emotie recunoscuta nu mai reprezinta un dusman ascuns, ci reprezinta o informatie pretioasa despre cum “era inainte”. Reprezinta un fundament de la care putem pleca in accesarea noilor energii, noilor idei, noii paradigme, stiind cum nu mai vrem sa fim, cum nu mai vrem sa facem lucrurile, alegand acum sa fim si sa construim dupa alte principii.

Cum stim cand suntem aliniati si ca situatiile din viata noastra sunt cele cu adevarat benefice pentru noi? Sunt acele situatii, ganduri, emotii, relatii care ne fac sa ne simtim in “flow”, in relaxare profunda pana la nivel celular, care ne aduc zambet si bucurie, o stare de entuziasm si de pace. Tot ceea ce se creeaza Nou acum, se creeaza exact din aceasta stare, din aceasta energie, a entuziasmului, bucuriei, curgerii, relaxarii si deplinei asumari si acceptari. Orice mai prejos decat atat, va conduce doar la perpetuarea vechilor energii si programe, si va vor tine ancorati in trecut, in vechile paradigme.

Unii dintre voi veti spune “bine, dar e greu sa creezi din iubire cand toate in viata par sa-ti mearga pe dos si greutatile nu mai contenesc, sau usile se inchid pretutindeni”. Primul pas e acceptarea situatiei asa cum este si binecuvantarea ei, pentru ca nimic nu ne este dat spre a ne lovi/ingreuna/face sa suferim, ci toate ne sunt date spre binele, cresterea si evolutia noastra. Dar va spun, intrati in miezul vostru cel mai adanc, in cea mai fina si mai elevata energie a voastra, acolo unde rezida Scanteia Divina in fiecare, si creati de acolo, din acel punct. Nici macar nu e nevoie sa incercati sa-i gasiti o localizare concreta si precisa, insa fiti asigurati dincolo de orice indoiala ca in fiecare exista un miez divin, autentic, perfect, cald, format din Iubire pura. Prin intentie, intrati in voi, centrati-va si conectati-va la cea mai inalta si mai profunda stare a voastra de iubire, si de acolo incepeti sa creati Realitatea voastra curenta si viitoare. De acolo, din inima visurilor voastre cele mai profunde, proiectati si construiti ceea ce Alegeti sa Credeti in Fiintare pentru Existenta voastra Trezita.

Namaste suflete dragi!
O vara de Creatie Divina!

Daca ti-a placut articolul, da-ne un LIKE sau impartaseste-l cu prietenii!



Sursa foto 1: https://www.brainscape.com/blog/2015/07/make-summer-productive/
Sursa foto 2: https://fineartamerica.com/featured/liberation-of-the-mind-if-freedom-for-the-heart-kathleen-roling.html
Sursa foto 3: https://www.thegreatcourses.com/courses/freedom-the-philosophy-of-liberation.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TATAL NOSTRU – ce se intampla cu adevarat atunci cand o rostim? Implicatii energetice si spirituale

Lumea vazuta prin lupa lui Dumnezeu, sau despre tranzitul lui Jupiter prin Case

LET GO AND LET GOD: Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 si ce aduce ea fiecarui semn zodiacal